foto: unsplash.com
Gruzijas pagrabi - autentiska vīna kluba pieredze, kas var būt arī Tev
Garšīgi
2022. gada 3. augusts, 18:30

Gruzijas pagrabi - autentiska vīna kluba pieredze, kas var būt arī Tev

Reklāmas projekts

Šodien pastāstīsim par vienu no mūsu mīļotajiem vīna klubiem «Gruzijas pagrabi». Jau nosaukums pasaka, ka Gruzijas pagrabi ir ikmēneša vīna klubs, kas veido spēcīgu kopienu un pulcē vīna cienītājus no visas pasaules, lai kopā baudītu un dalītos ar retiem, pašrocīgi izvēlētiem Gruzijas vīniem. Vīna klubs ļauj vīna cienītājiem iepazīt un iemīlēt gruzīnu vīna aromāta paleti. No sarkaniem līdz baltiem, no sausiem līdz saldiem, no ķiršiem līdz citrusaugļiem - vīna mīļotāji var atrast jebkura veida vīnu, ko viņi meklē, un vēl vairāk - atklāt vīnus ar 8000 gadu vēsturi - “Qvevri” vīns.

Katram vīnam ir kāds stāsts, ar kuru jādalās, tāpēc, lai dalīšanās būtu priecīga un interesanta, Pagrabi izvēlas gardākos vīnus, kas vislabāk reprezentē to vīnogu šķirnes un reģionus. Vīna klubs sadarbojas ar labākajām Gruzijas vīna darītavām, veidojot partnerattiecības ar pieredzējušiem vīndariem un veterāniem šajā jomā, kuri patiesi aizraujas ar vīna pagatavošanas amatu. Platformā piedāvātie vīni nav atrodami nevienā citā tirdzniecības kanālā, un tos ekskluzīvi pārstāv vīna klubs «Gruzijas pagrabi», dodot saviem biedriem privilēģiju iegūt biedru pieeju ekskluzīvām vīna pudelēm.

Vīna kluba biedri saņem apbrīnojamu iespēju atklāt savai gaumei vislabāk atbilstošus Gruzijas vīnus. Katru mēnesi biedri piedalās īsā viktorīnā, lai definētu savas garšas vēlmes un attiecīgi saņemtu 4-6 pudeles dažādu retu Gruzijas vīnu, kas tiem vislabāk atbilst. 

Atkarībā no komplekta biedriem abonementa lodziņā tiek piemērota līdz pat 50% atlaide. Turklāt Gruzijas pagrabu biedrība saņem ielūgumus uz dažādiem tiešsaistes un bezsaistes pasākumiem: kulinārijas nodarbības, tīklošana, atkļūdošana no vīndariem, ceļojumu tūres, tiešraides no dažādiem pagrabiem Gruzijā u.c. Īsāk sakot, atrast izsmalcinātu vīnu ir visvieglāk tieši platformā. 

Visbeidzot, «Gruzijas pagrabi» vīna klubs uzņem visdažādākos vīna mīļotājus - jaunpienācējus, pētniekus, someljē un tos no jums, kuri ir konservatīvi vīna baudītāji.  To pasakot, šajā vietā mēs varam beigt stāstīšanu un gaidīt, kad jūs dalīsieties ar mums savā Gruzijas pagrabu pieredzē!

Alkohola lietošana ir kaitīga jūsu veselībai.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar TRIBE INTERNATIONAL.

Tēmas