foto: Publicitātes foto
Remonts vannasistabā - padomi lieliskam rezultātam
Noderīgi ikdienā
2022. gada 3. jūnijs, 20:26

Remonts vannasistabā - padomi lieliskam rezultātam

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Kad ir pienācis laiks veikt remontu vannas istabā, jāizvērtē visdažādākie aspekti - sākot ar veicamajiem darbiem, beidzot ar mēbeļu izvēli. Pat tad, ja vannas istabas platība ir salīdzinoši neliela, remonts var prasīt būtisku laika un citu resursu ieguldījumu. Lai rezultāts iepriecinātu, iepazīstieties ar dažiem noderīgiem padomiem!

Situācijas novērtējums

Pirms tiek uzsākts vannasistabas remonts, ir vajadzīgs plāns. Un remonta plānošana ir jāsāk ar esošās situācijas izvērtēšanu. Ko tieši Jūs vēlētos mainīt? Kāds ir vēlamais rezultāts?

Plāna izveide

Kad ir zināmas vēlmes un vajadzības, nākamais solis ir plāna izveide. Kādus darbus ir jāpaveic? Ar ko sākt? Kur būs nepieciešama speciālistu palīdzība? Ja remontu plānojat uzticēt profesionāļiem vai arī plānojat viņus piesaistīt atsevišķiem darbiem, to ieplānojiet savlaicīgi, jo labi meistari ir diezgan noslogoti.

Materiālu izvēle

Pieejamo materiālu klāsts ir daudzveidīgs, taču no to izvēles atkarīgs remonta rezultāts un ilgtspējība. Jāņem vērā, ka vannasistabā ir augsts mitruma līmenis, tādēļ ir jāizvēlas piemēroti materiāli. Uzmanība jāpievērš arī materiālu kopšanas prasībām.

Vannasistabai piemēroti materiāli ir flīzes, stikls, vinils, akmens masa, keramika, metāls un akrils.

Ventilācija

Plānojot vannasistabas remontu, padomājiet arī par kvalitatīvu ventilāciju. Šim nolūkam var noderēt logs vai arī ventilācijas šahtai pievienots ventilators.

Apgaismojums

Nozīme ir arī piemērota apgaismojuma izvēlei. Labs variants ir regulējams gaismas slēdzis, kas ļauj regulēt gaismas intensitāti atkarībā no vajadzības.

Risinājumi nelielai vannasistabai

Ja vannasistaba ir neliela, dodiet priekšroku gaišām krāsām un kompaktām mēbelēm. Noteikti neaizmirstiet par spoguli - tam ir ne tikai praktiska funkcija. Spogulis palīdz telpu padarīt vizuāli plašāku!

Ja domājat par vannasistabas remontu, ieskatieties uzņēmuma Reaton piedāvājumā, kur atradīsiet ne tikai kvalitatīvus materiālus, mēbeles un dizaina elementus, bet arī noderīgus padomus, kas palīdzēs saplānot remontu un to veiksmīgi īstenot.

Kam pievērst uzmanību, iekārtojot vannasistabu? Kā veiksmīgi plānot remontu? Kā radīt mājīguma sajūtu vannasistabā? Uz šiem un citiem svarīgiem jautājumiem Jums atbildes sniegs Reaton eksperti. Ieskatieties, lai uzzinātu vairāk https://interior.reaton.lv/.