Būtiskākie faktori, ko ņemt vērā, izvēloties sadzīves tehniku savam mājoklim
Noderīgi ikdienā
2021. gada 6. decembris, 10:56

Būtiskākie faktori, ko ņemt vērā, izvēloties sadzīves tehniku savam mājoklim

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Tehnoloģijas ar katru dienu kļūst arvien attīstītākas. No vienas puses tas ir labi, bet no otras - saprast, kura sadzīves tehnika būs piemērotākā, kļūst arvien sarežģītāk. Turpinājumā būtiskākie faktori, kas jāņem vērā, lai jaunā sadzīves tehnika kalpotu ilgi un labi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izmaksas

Cena patiešām ir viens no būtiskākajiem faktoriem, kas jāņem vērā sadzīves tehnikas izvēlē. Šobrīd sadzīves tehnika pieejama dažādās cenu kategorijās, tādēļ Jūs pirkumu varat saskaņot ar savu budžetu.

Tomēr der atcerēties, ka sadzīves tehnika parasti ir paredzēts kā ilgtermiņa risinājums, tādēļ uz kvalitātes un funkcionalitātes rēķina taupīt noteikti nevajadzētu. Ja nedaudz pietrūkst jauna ledusskapja, veļas mašīnas vai citas ierīces iegādei, noderēt var kredīts no VIASMS. Pirms aizdevuma noformēšanas gan ļoti svarīgi izvērtēt savu maksātspēju.

Sadzīves tehnikas parametri

Apskatot sadzīves tehnikas piedāvājumu, jāņem vērā arī ierīču parametri. Ja ar jaunu sadzīves tehniku vēlaties papildināt jau iekārtotu virtuvi vai vannas istabu, Jums jāizlemj, kur tieši iegādāto ierīci novietosiet, kā arī jāveic mērījumi, lai saprastu, kādi ir vēlamie parametri, lai pārliecinātos, ka iegādātā tehnika iederēsies tai paredzētajā vietā.

Energoefektivitātes klase

Vēl viens faktors, kam noteikti jāpievērš uzmanība, ir energoefektivitātes klase. Šobrīd mainās energoefektivitātes klašu sadalījums un marķējums dažādām ierīcēm, tādēļ pirms sev vajadzīgās tehnikas iegādes ieteicams iepazīties ar aktuālo informāciju par šo tēmu.

Iepriekš zināmās energoefektivitātes klases, kas tika apzīmētas ar ‘’+’’ zīmi, šobrīd tiek aizstātas ar vienotu skalu, kur klases tiek apzīmētas ar burtiem no A līdz G.

Funkcionalitāte

Ir būtiski arī saprast, kādas funkcijas Jums aktuālas. Šobrīd nopērkamas ierīces ar daudz un dažādām funkcijām, taču, ja iegādāsieties modernu un funkcionālu ierīci, bet ikdienā izmantosiet tikai niecīgu daļu no visām iespējām, Jūs būsiet lieki iztērējuši finanses, jo sadzīves tehnika ar dažādām modernām tehnoloģijām parasti arī maksā vairāk.

Iegādes vieta

Sadzīves tehnika šobrīd nopērkama gan veikalos klātienē, gan arī internetā. Lai arī kuru no opcijām  Jūs izvēlētos, svarīgi izvēlēties uzticamu veikalu, jo sadzīves tehnika ir pietiekami liels un nozīmīgs pirkums.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Reklāmas raksts sadarbībā ar VIASMS.