foto: Publicitātes foto
Universālveikalā "Stockmann" jau pilnā sparā darbojas Ziemassvētku rotājumu tirdziņš
Noderīgi ikdienā
2021. gada 23. novembris, 11:35

Universālveikalā "Stockmann" jau pilnā sparā darbojas Ziemassvētku rotājumu tirdziņš

Jauns.lv

Kā pārsteidzošs, košs un svētku noskaņu raisošs brīnums "Stockmann" jau atvērts Ziemassvētku dekoru tirdziņš. Mirdzošas stikla bumbas, mīlīgi dzīvnieciņi, skaistas lampiņu virtenes un daudz kas cits jau tagad nopērkams "Stockmann" Ziemassvētku rotājumu tirdziņā.

Vislabākie svētki izdodas tad, ja tos laikus ieplāno un bez stresa sagatavojas. Lai izvairītos no pirmssvētku drūzmas un steigas, varam ļauties Ziemassvētku noskaņai jau tagad.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Gaišuma nekad nevar būt par daudz - jo īpaši brīdī, kad laikapstākļi nelutina, līdz pirmajam īstajam sniega baltumam vēl jāpagaida un arī nākotne daudziem šķiet neziņas pilna. Nav noslēpums, ka gaismai patiešām ir terapeitisks efekts - jau vairākkārt pierādīts, ka gaisma uzlabo noskaņojumu un padara prātu priecīgu.

Dažādas gaismiņas "Stockmann" tirdziņā pieejamas plašā izvēlē - gan lampiņu virtenes, gan stilizētas sveces. Vēl viena laba ziņa - viena no aktuālajām interjera tendencēm patlaban pasaulē ir, ka ar lampiņu virtenēm mājokļus ļaudis izrotā visa gada garumā, šādā veidā padarot savu ikdienu un mājsēdes laiku gaišāku. Arī lielākā daļa no "Stockmann" tirdziņā iegādājamajiem lampiņu modeļiem ir universāli un piemēroti izmantošanai ne tikai Ziemassvētku un Adventes laikā, bet visa gada garumā.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Daudzi rotājumi darbojas ar baterijām, līdz ar to varēsiet brīvi izvēlēties vietu, kur tos mājās novietot, nedomājot par elektrības kontaktligzdām un izvairoties no traucējošiem vadiem.

Nopērkamas arī tādas lampiņu virtenes, kuras var izmantot gan iekštelpās, gan arī ārā - šis noderēs tiem, kuru ģimenes tradīcija ir pušķot eglīti dārzā vai tumšajā laikā izrotāt pagalmu ar spožām gaismiņām. 

foto: Publicitātes foto

"Stockmann" nopērkamas arī pašlaik tik populārās papīra zvaigznes, kas ar savu silto gaismu rada svētku noskaņu un mājīgu atmosfēru visapkārt. Tās pēc izvēles pieejamas gan ar lampas pamatni, gan iekāršanai logos, skaisti izrotājot māju arī no ārpuses. 

foto: Publicitātes foto

Ja tieši šogad pienācis brīdis, kad esat nolēmuši atteikties no cirstās eglītes izmantošanas, dodot priekšroku zaļai vai citas košas krāsas PVC materiāla eglītei, "Stockmann" tās pieejamas vairākos izmēros. Šādu eglīti varēsiet izmantot vairāku gadu garumā, neraizējoties par skujām mājās.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Tirdziņā plašā izvēlē pieejami arī ziemeļbrieži, rūķi, mirdzošas sniegpārsliņas, peles slidotājas un citi ziemīgi svētku simboli - gan bērnu, gan arī pieaugušo sirds priekam.

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

"Stockmann" tirdziņā nopērkamie zīmola "Én Gry & Sif" rotājumi ir radīti Dānijā, taču izgatavoti Nepālā no īstas Jaunzēlandes vilnas, to filcējot. Šim zīmolam jau no pašiem pirmsākumiem ir bijis svarīgi ievērot godīgās tirdzniecības jeb "Fair Trade" principus, izrādīt cieņu pret vidi un nepiesārņot to, kā arī rūpēties par strādājošo darba apstākļiem un maksāt darbiniekiem pienācīgu algu. Skaistās figūriņas ir roku darbs, tās darinājušas Nepālas sievietes, tāpēc katrs produkts ir unikāls. To norāda arī zīmola nosaukums, kas tulkojumā no dāņu valodas nozīmē "tikai viens un vienīgais". Nepāla ir viena no pasaules nabadzīgākajām valstīm, un, pērkot šos izstrādājumus, arī mēs atbalstām godīgu tirdzniecību un palīdzam cilvēkiem, kuriem klājas grūti. 

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Ja "Stockmann" tirdziņu apmeklēt klātienē pašlaik nav iespējams, Ziemassvētku dekorus var iegādāties arī "Stockmann" e-veikalā. Pasūtīšana ir ērta un raita, un piegāde būs bez maksas, ja pirkums pārsniegs 50 eiro. Ja gadīsies pārdomāt vai pirkums tomēr neatbildīs vēlmēm, 30 dienu laikā droši var nosūtīt to atpakaļ. 

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar "Stockmann"