Garšīgi
2021. gada 11. novembris, 14:06

“Maxima” ar vietējiem ražotājiem ieskandina gada patriotiskāko mēnesi

Jauns.lv

Apaļas, gardas un ar maigu tekstūru – tās ir “Trikātas” Sniega bumbas, kuras jau vairāk nekā 20 gadus tiek gatavotas pēc unikālas un noslēpumā turētas receptes. Tuvojoties valsts svētkiem,“Maxima Latvija” kopā ar piena pārstrādes uzņēmumu “Latvijas Piens” ielūkojas Trikātas siermeistaru lepnumā – Sniega bumbu gatavošanas procesā.

“Trikātas” Sniega bumbām raksturīga maigā tekstūra, kas kūst mutē, priecējot garšas kārpiņas ar krēmīgo siera garšu. To daudzveidīgo garšu buķeti var savienot kopā ar dažādiem ēdieniem, kur izmantota gaļa vai zivs, kā arī salātos un uzkodās ar ogām un augļiem.

Klasiskākā Sniegu bumbu garša ir tieši ar ķiplokiem, savukārt ar nepieradinātākiem garšas piedzīvojumiem pārsteigs Sniega bumbas ar amoliņu, tomātiem un baziliku vai džiugas sieru. Tās ir gatavots no govs piena līdz ar to, tā garša būs patīkama arī tiem, kam ir pretenzijas pret kazas siera specifisko pēcgaršu.

foto: Ekrānuzņēmums
Šobrīd lielākā daļa Sniega bumbu tiek realizētas vietējā tirgū.

Šobrīd lielākā daļa Sniega bumbu tiek realizētas vietējā tirgū, bet tiek eksportētas arī uz Rietumeiropu. Turklāt katru gadu tiek meklēti jauni veidi produkta pilnveidošanai, sekojot līdzi garšas tendencēm kulinārijā.

Šobrīd "Maxima" veikalos norisinās sortimenta kampaņa “Dubultsvētki”, kuras laikā ikviens veikala pircējs ir aicināts svinēt svētkus, izvēloties tieši pašmāju produktus par īpaši izdevīgu cenu. Tāpat vēljoprojām "Maxima" veikalos aktīvi noris kampaņa “Sirsnīga izvēle”, kuras laikā ilgtermiņā iespējams iegātāties gan vietējo, gan pasaules zīmolu produktus par īpaši izdevīgām cenām – ar "Paldies" karti pieejamas atlaides līdz pat 58%. Pašreiz “Trikātas” Sniega bumbas ar ķiplokiem var iegādāties par īpašu cenu – 1,99 EUR (iepriekš 3,06 EUR). Ar pilno produktu klāstu iespējams iepazīties www.maxima.lv/sirsniga-izvele.

Izvēlies produktus par draudzīgām cenām un baudi tos, lai sagādātu sev un saviem tuvajiem mirkli prieka!

Raksts tapis sadarbībā ar "Maxima"