Garšīgi
2021. gada 26. februāris, 14:29

Madara Kiviča iesaka savas ģimenes iecienīto brokastu izvēli

Jauns.lv

Lai rastu spēku visai dienai, Madaras Kivičas ģimenē rīti iesākas agri, lai visus plānotos dienas darbus paspētu savlaicīgi. Madara atzīst, ka tieši sātīgām un uzturvielām bagātām brokastīm ir liela nozīme – gan viņai pašai, gan meitām ir svarīgi kārtīgi paēst pirms darbu un mācību uzsākšanas. Kā panākt, lai brokastis nekļūtu par ikdienas “apgrūtinājumu” un būtu ātras un gardas, stāsta Madara Kiviča.

 “Man pašai ir svarīgi, lai brokastu gatavošana neaizņem pārāk daudz laika, bet vienlaikus tām ir jābūt vērtīgām, lai mums visām ir jauda jaunas dienas cēlienam. Vienkāršas, ātras un sātīgas brokastis, kas ies pie sirds gan pieaugušajiem, gan bērniem, ir omlete ar tunci. Šī ašā recepte ir ne vien ātra, bet arī izdevīga – gatavošanas laiks aizņem vien 10 minūtes, bet izmaksas visai ģimenei ir tikai 2,69 eiro, jo tagad un arī turpmāk visos “Maxima” veikalos "Sirsnīga izvēle" kampaņas ietvaros daudzi iemīļoti produkti gan brokastu, gan citu maltīšu pagatavošanai būs par īpaši draudzīgām cenām," stāsta Madara.

 Madaras ģimenes iecienītā brokastu recepte:

1. Sakuļ 5 olas un pievieno nedaudz sāli un piparus pēc garšas

2. Pievieno olām glāzi piena un nedaudz ūdens

3. Sakarsē pannu, nedaudz pievienojot eļļu

4. Uz sakarsētas pannas lej sakulto olu masu un apcep to. Kad omlete ir gatava, pievieno sasmalcinātu tunci

Lai brokastis būtu bagātīgākas, kā salātiņus iesaku mocarellas sieru ar ķirštomātiņiem, bet saldajā pasniedz savai ģimenei kādu no Lakto jogurtiem. Tos droši var dot arī bērniem, jo satur par 30% mazāk cukura.

foto: Publicitātes foto

Šai omletei, protams, var pievienot klāt, ko vien sirds kāro. Ja kādam no ģimenes locekļiem īsti negaršo tuncis, tā vietā var izvēlēties, piemēram, cīsiņus. 

Vairāk padomu par to, kā dzīvot taupīgi un veselīgi, lasi šeit.

Informācija publicēta sadarbībā ar "Maxima"