foto: Publicitātes foto
5 iemesli, lai suņu īpašnieki lejupielādētu jauno "Petsensus" lietotni
Mīlestība pret suņiem un ikdienas darbs pie startapiem deva iedvesmu Marinai Petričenko kopā ar domubiedru komandu radīt funkcionālu lietotni.
Mūsu mīluļi
2020. gada 10. augusts, 10:18

5 iemesli, lai suņu īpašnieki lejupielādētu jauno "Petsensus" lietotni

Jauns.lv

Tikai pāris mēnešu laikā jaunā mobilā lietotne "Petsensus" savākusi 3000 lietotāju Latvijā. Tā ir īpaša daudzfunkcionāla komunikācijas platforma suņu īpašniekiem, kuras lietotājiem pilnīgi bez maksas pieejama konkrētajā brīdī aktuāla informācija. Piemēram, padomi un ieteikumi, kad esat pastaigā ar savu suni, dodaties iepirkties vai vēlaties apmeklēt kafejnīcu utml. Bonusus saņemat jau uzreiz pēc lietotnes lejupielādes.

  • Lietotnes radītāji parūpējušies par atlaidēm un īpašām dāvanām suņu īpašniekiem. Līdz augusta beigām darbojas speciālais piedāvājums no BALTA - visi Petsensus lietotāji var saņemt bezmaksas apdrošināšanu sunim 100 eiro apmērā vai 30% atlaidi pilnai veselības apdrošināšanas paketei. Piedāvājumi regulāri tiek atjaunoti un to klāsts paplašinās. Piemēram, jūs dodaties pastaigā uz parku un kartē atrodat promo pinu ar dāvanu - kafiju no "Narvesen". Šis piedāvājums būs pieejams pavisam drīz.
foto: Publicitātes foto
Lietotne darbojas visā Latvijā. Aktīvākie lietotāji ir Rīgā, Jūrmalā un Siguldā.
  • Lietotnes iekšienē atrodama ērta karte, kurā varat atrast noderīgus ieteikumus. Kur atrodas lieliskas pastaigu vietas, kur tuvumā atrodamas urnas suņu ekskrementiem. Paši lietotāji aktīvi veic atzīmes par saviem ceļā sastaptiem atradumiem un šķēršļiem - no suņiem draudzīgām kafejnīcām līdz pat brīdinājumiem par saplēstu stiklu vai aizdomīgu ēdienu uz zemes. Tāpat lietotnē varat atzīmēt, ka redzējāt noklīdušu, apjukušu suni ar kaklasiksnu, vai izziņot saucienu pēc palīdzības, ja esat pazaudējis savu mīluli. Tas operatīvāk palīdzēs pazudušajam rakarim atgriezties pie saimnieka.
foto: Publicitātes
  • Iepazīties ar citiem suņu īpašniekiem tagad ir ērtāk un vienkāršāk. Ar aplikācijas palīdzību varat redzēt citus lietotājus, kuri patlaban atrodas pastaigā ar savu suni, turklāt, netālu no jums. Lietotne rāda citus pastaigā esošus suņus 2,5 km rādiusā. Vienmēr varat tiem uzrakstīt privātajā čatā un noskaidrot, vai jūsu pastaigas maršruts un intereses sakrīt. Jau pavisam drīz būs pieejams čats atsevišķām grupām, kurās vēl ērtāk varēsiet sarunāt kopīgo pastaigu maršrutus un laikus.
  • Radīt maksimālu komfortu jūsu pastaigas laikā. Piemēram, ja jūsu suns šodien nav labā garastāvoklī vai vienkārši nevēlaties, lai viņš kontaktējas ar citiem sugas brāļiem, to varat norādīt jūsu suņa profilā, atzīmējot to ailē - suņa statuss. Kad esat pastaigā, lietotnē redzat, kādi suņi šobrīd pastaigājas jūsu tuvumā, - lieli vai mazi, vai tie noskaņoti draudzīgi, tāpat varat izmantot arī citus ieteikumus, plānojot savu pastaigas maršrutu.
foto: Publicitātes foto
Petsensus radītāji pēc veiksmīga starta Latvijā, plāno to ieviest arī Amerikā.
  • Lejupielādējot Petsensus, jūs kļūstat par savu domubiedru kopienas dalībnieku, kurā suņu saimnieki dalās ar aktuālo informāciju - kuras ir labākās vietas pastaigām, kā labāk parūpēties un kopt savu mīluli, ar ko barot. Jau pavisam drīz Petsensus piedāvās jaunu pakalpojumu - televets, kas būs lielisks palīgs situācijās, kad nevarat nokļūt pie veterinārārsta, bet steidzamā kārtā vajadzīgs speciālista padoms.

    Lejupielādēt lietotni var App Store un Google Play Market.

Reklāmraksts sadarbībā ar Petsensus .