foto: Publicitātes foto
7 padomi, kas palīdzēs izvēlēties īsto gultu
2020. gada 25. februāris, 12:23

7 padomi, kas palīdzēs izvēlēties īsto gultu

Jauns.lv

Aptuveni trešdaļu savas dzīves pavadām gultā, tādēļ ir svarīgi veltīt pietiekami daudz laika īstās gultas izvēlei. Sliktas kvalitātes gulta var veicināt muskuļu un muguras sāpes, kā arī negatīvi ietekmēt naktsmieru. Ņemiet vērā turpmākos padomus, lai izvēlētos savām vajadzībām piemērotāko gultu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Apskatiet piedāvājumu 

Gultas pieejamas plašā izvēlē (uzzināt vairāk šeit), tādēļ sākotnēji var būt sarežģīti saprast, kādai gultai dot priekšroku. Pirms dodaties uz veikalu, apskatiet piedāvājumu, lai gūtu priekšstatu par dažādiem stiliem, formām, dizainiem, materiāliem. Tas ļaus labāk saprast, kāda veida risinājums ir Jums  piemērotākais. 

Izvēlieties gultu kopā 

Ja Jūs plānojat dalīt gultu ar partneri, tad Jums tā jāizvēlas kopā. Tādā veidā varēsiet pārliecināties, ka izvēlētā gulta atbilst Jūsu abu prasībām, un būs pietiekami ērta Jums abiem. Pārrunājiet savas individuālās prasības un vienojieties par galvenajiem kritērijiem, kam noteikti jāpievērš uzmanība, izvēloties īsto gultu.

Ņemiet vērā guļamistabas platību 

Izvēloties gultu, jāņem vērā arī telpas platība. Piemēram,  ja guļamistaba ir maza, tad masīva gulta noteikti nebūs pats labākais risinājums. 
Svarīgi arī, lai ap gultu ir pietiekami daudz vietas, lai varētu ērti pārvietoties. Pirms došanās gultas meklējumos, izlemiet, kur gulta atradīsies. Tas palīdzēs saprast, kādi ir vēlamie gultas parametri. 

Izvērtējiet vajadzīgās papildu iespējas 

Pievērsiet uzmanību arī gultas funkcionalitātei un papildus iespējām. Piemēram, ja skapī nav pietiekami daudz vietas gultas veļas glabāšanai, labs risinājums ir gulta ar veļas kasti, kur novietot segas, spilvenus un palagus. 
Ja telpa ir maza vai arī guļamistaba kalpo arī kā dzīvojamā istaba, iespējams, labs risinājums būs kāda no saliekamajām dīvāngultām, ko var pielāgot pēc vajadzības. 

Apsveriet iespēju iegādāties lielāku gultu 

Ja vien istabas platība atļauj, apsveriet iespēju iegādāties lielāku gultu. Ja guliet viens pats, tas nenozīmē, ka Jums noteikti jāiegādājas vienvietīga gulta. Dažiem cilvēkiem vajadzīgs pietiekami daudz vietas, lai viņi justos patiešām izgulējušies. Ja esat viens no viņiem, apsveriet iespēju ieguldīt lielākā gultā. 

Izvēlieties piemērotu matraci 

Izvēloties gultu, padomājiet arī par tai piemērotu matraci. Matrači interneta veikalā mēdz būt dažādi, katram no tiem ir sava specifika, tāpēc izvērtējiet vairākas iespējas, lai saprastu, kurš no risinājumiem derēs tieši Jums. 
Pievērsiet uzmanību ne vien matrača izmēram, bet arī materiālam, pildījumam, cietības pakāpei un citiem svarīgiem faktoriem. Ja esat alerģisks, izvēlieties matraci ar antialerģiskām īpašībām. 
Ja vien iespējams, jauna gulta jāpērk kopā ar jaunu matraci - šāda kombinācija būs daudz efektīvāka, kā arī būs labs ilgtermiņa ieguldījums. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Izvērtējiet cenas un kvalitātes attiecību 

Laba gulta ne vienmēr ir dārga, taču lēta gulta, visticamāk, nenodrošinās Jums nepieciešamo atbalstu naktsmiera laikā. Ņemiet vērā, ka zemāka cena var arī mazināt Jūsu komfortu, tādēļ, ja vēlaties, lai gulta būtu labs ilgtermiņa ieguldījums, pievērsiet īpašu uzmanību tās kvalitātei. 
Ir vērts apskatīt produktu pārskatus tiešsaistē, lai redzētu, ko citi cilvēki domā par dažāda tipa gultām un matračiem. 

Labākie risinājumi pilnvērtīgam miegam interneta veikalā 220.lv

Visu pilnvērtīgam miegam un skaistai guļamistabai atradīsiet interneta veikalā 220.lv. Izvēlei gan dažāda tipa gultas, gan matrači visām prasībām. 
Iepērkoties tiešsaistē, ietaupīsiet laiku, jo piedāvājumu varat apskatīt un salīdzināt ātri un vienkārši - pat neizejot no mājām. 

Parūpējieties par kvalitatīvu atpūtu ar labu gultu no interneta veikala 220.lv! 

Tēmas