Spinātu plānās pankūkas ar krēmsieru un auksti kūpinātu lasi
Garšīgi

Spinātu plānās pankūkas ar krēmsieru un auksti kūpinātu lasi

Jauns.lv

Pagatavo spinātu plānās pankūkas ar krēmsieru un auksti kūpinātu lasi!

Nepieciešams (4 personām):

  • 60 g spināti
  • 2 olas
  • 200 g kviešu milti
  • 400 ml piens
  • šķipsna sāls
  • sviests cepšanai
  • 100 g klasiskais krēmsiers
  • 400 g auksti kūpināts lasis
  • spināti dekorēšanai

Pagatavošana:

1. Blenderī sablendē spinātus, olas, pienu, miltus un sāli līdz veidojas viendabīga masa. 

2. Uzkarsē pannu ar sviestu un cep plānās pankūkas līdz tās ir nedaudz brūnas no abām pusēm. Pirms katras pankūkas var nedaudz izkausēt sviestu uz pannas.

3. Gatavās pankūkas sarullē vai saloka, pasniedz, pāri liekot krēmsieru, auksti kūpināto lasi, šķipsnu sāli un sakapātus spinātus.