Ceptas kartupeļu pusītes ar krējumu, pasniegtas ar sparģeļiem
Garšīgi

Ceptas kartupeļu pusītes ar krējumu, pasniegtas ar sparģeļiem

Jauns.lv

Pagatavo ceptas kartupeļu pusītes ar krējumu, pasniegtas ar sparģeļiem!

Nepieciešams (4 personām):

  • 4-6 lieli kartupeļi
  • 500 g sparģeļi
  • 100 g skābs krējums
  • 2 ēdamkarotes sakapāti lociņi, pētersīļi
  • šķipsna sāls

Pagatavošana:

1. Uzkarsē cepeškrāsni 200 grādus karstu, kartupeļus nomazgā, pārgriež uz pusēm un sadursta ar dakšiņu, pārber ar sāli, liek cepties un cep 30-40 minūtes, līdz mīksti.

2. Sparģeļus nomazgā, nogriež kātiņu, liek verdošā sāls ūdenī un vāra 3-8 minūtes līdz sparģeļi ir mīksti, bet nedaudz kraukšķīgi.

3. Uz šķīvja kārto sparģeļus, liek kartupeļa pusīti, krējumu, pārber ar zaļumiem un pasniedz.