Garšīgi
2019. gada 21. aprīlī, 15:37
Ceptas kartupeļu pusītes ar krējumu, pasniegtas ar sparģeļiem
Pagatavo ceptas kartupeļu pusītes ar krējumu, pasniegtas ar sparģeļiem!
Nepieciešams (4 personām):
- 4-6 lieli kartupeļi
- 500 g sparģeļi
- 100 g skābs krējums
- 2 ēdamkarotes sakapāti lociņi, pētersīļi
- šķipsna sāls
Pagatavošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni 200 grādus karstu, kartupeļus nomazgā, pārgriež uz pusēm un sadursta ar dakšiņu, pārber ar sāli, liek cepties un cep 30-40 minūtes, līdz mīksti.
2. Sparģeļus nomazgā, nogriež kātiņu, liek verdošā sāls ūdenī un vāra 3-8 minūtes līdz sparģeļi ir mīksti, bet nedaudz kraukšķīgi.
3. Uz šķīvja kārto sparģeļus, liek kartupeļa pusīti, krējumu, pārber ar zaļumiem un pasniedz.
Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Coca-Cola.