foto: Juris Rozenbergs
Dāvids un Ieva Florence kopā uzcep brīnumgardu omleti! Recepte un VIDEO
Tā nav vienkārša satikšanās pie plīts, bet gan draudzīgs un jestrs burziņš, kuru sarīko aktrise Ieva Florence un modes mākslinieks Dāvids.
Garšīgi
2018. gada 17. jūlijs, 15:00

Dāvids un Ieva Florence kopā uzcep brīnumgardu omleti! Recepte un VIDEO

Jauns.lv

"Ak, tāpēc tev tik plats krekls, ka taisies to piestūķēt pilnu?" par aktrises Ievas Florences rosinājumu sacept prāvu daudzumu omletes draudzīgi smej modes mākslinieks Dāvids.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Modes mākslinieka Dāvida virtuvē viesojas Dailes teātra apburošā aktrise Ieva Florence (25), kura īsā laikā kļuvusi par vienu no straujāk uzlecošajām un pieprasītākajām šovbiznesa darbonēm Latvijā.

Arī Dāvids apbrīno Ievu, kā viņa pagūst ne tikai darboties teātrī, bet arī pabūt neskaitāmos projektos – seriālā "Viņas melo labāk", Andreja Ēķa kinofilmā "Blēži" un neskaitāmos TV projektos.

Uz Dāvida virtuvi aktrise ierodas ar savu recepti, lai kopīgām brokastīm gatavotu zaļo zirnīšu omleti. Turklāt ar piparmētru, par ko Dāvids ir dikti izbrīnīts. Bet Ieva uzskata, ka vajag – ne tikai garšai, bet arī vitamīniem.

Jestrajā sarunā pie plīts Ieva Florence atklāj, ka olas uzturā lieto bieži, gan ceptas, gan vārītas, un nevairās eksperimentēt arī citus ēdienus papildināt ar olu.

foto: Juris Rozenbergs

Secinot, ka vislabāk pie karstās plīts ir atveldzēties ar Coca Cola, kas lieliski arī der piedzeršanai pie omletes, abi izbauda to, kas nu kopā sanācis.

Kā Dāvidam un Ievai veicās ar omletes gatavošanu, skatieties video.

foto: Juris Rozenbergs

RECEPTE

Zaļo zirnīšu omlete

2 personām

Sastāvdaļas: 5 olas, 1 ēdamkarote smalcināta piparmētra, 85g saldēti zaļie zirnīši, 50g rīvēts Čedaras siers, grauzdiņš un zaļie salāti servēšanai.

Pagatavošana:

1. Uzkarsēt pannu. Bļodā viegli sakult olas ar dakšu, piebērt smalcināto piparmētru un saldētos zirnīšus, pievienot sāli un citas garšvielas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

2. Pannā izkausēt gabaliņu sviesta, ieliec olu kulteni, lai tas vienmērīgi izplūst pa pannu. Cep 3-4 minūtes, pārber ar sieru, silda 2-3 minūtes līdz siers ir izkusis.

3. Nedaudz sagāž pannu uz vietu pusi un pārloka omleti uz pusēm ar dakšu un uzliek uz šķīvja. Pārgriež uz pusēm un servē ar grauzdiņu un zaļajiem salātiem.