Kolins Farels vēlējies būt Elizabetes Teilores astotais vīrs!
Kolins Farels atzīst, ka labprāt būtu kļuvis par Elizabetes Teilores astoto vīru, taču viņiem atvēlētais laiks diemžēl iztecējis pārāk ātri.
Slavenības
2013. gada 18. decembris, 03:31

Kolins Farels vēlējies būt Elizabetes Teilores astotais vīrs!

Jauns.lv

Īru aktieris Kolins Farels nesen kā atzinies, ka viena no viņa dzīves lielākajām mīlestībām bijusi 40 gadus vecāka. Turklāt šī noslēpumainā dāma bijusi kinoleģenda Elizabete Teilore!

Viesojoties Ellenas Dedženeresas sarunu šovā, īru aktieris Kolins Farels pastāstījis par savām neparastajām un aizkustinošajām attiecībām ar kinoleģendu Elizabeti Teilori, kas aizsaulē devās 2011. gadā, būdama 79 gadus veca.

Kolins Farels teic, ka tās bijušas vienas no pēdējām romantiskajām attiecībām aktrises mūžā, kuras tā arī diemžēl palikušas neizkoptas.

Jūtas abiem uzplaukušas drīz pēc tam, kad Farels nejauši sastapis Teilores svītu slimnīcā. „Todien dzima mans jaunākais dēls,” norāda aktieris, kurš ir tēvs diviem bērniem – Džeimsam (10) un Henrijam (4).

„Mēs bijām „Cedars” slimnīcā. Tas bija aptuveni stundu pirms Henrija ierašanās šajā pasaulē. Es uzskrēju kādam pie lifta. Tas bija Elizabetes menedžeris un tuvs viņas draugs Tims Mendelsons. Viņš man pajautāja, ko es tur darot.”

„Es paskaidroju, ka kuru katru brīdi pasaulē nāks mans dēls. Apjautājos, ko viņi tur dara. Man pastāstīja, ka Elizabetei sirdī tiek likta caurulīte, taču tas neesot nekas traks, jo viņa tik daudz draņķīgu jau piedzīvojusi. Es pajautāju, vai menedžeris viņu pasveicinās no manis un piebildu, ka Elizabete visticamāk pat nezinās, kas esmu.”

„Man tūlīt pat apstiprināja, ka tā nebūs, Elizabete zinot, kas es esmu. Noteicu, ka tas gan ir forši un vēlreiz palūdzu pasveicināt viņu no manis un novēlēt visu to labāko. Menedžeris apsolīja.”

„Pēc dažām dienām es devos mājās ar Henriju un domāju par Elizabeti, un to, kā gan viņai klājas. Es piezvanīju savam aģentam, pastāstīju, ka saskrējos ar dažiem Elizabetes Teilores cilvēkiem, dažiem viņas draugiem. Vai es varētu viņai nosūtīt ziedus? Aģents pasmaidīja un noteica, ka es šajā brīdī skatoties uz orhidejām, ko man esot atsūtījusi pati Elizabete Teilroe.”

Orhideju pušķim līdzi bijusi pievienota aktrises pašrocīgi rakstīta zīmīte.

„Pēc kādas nedēļas es metu kaunu pie malas un apjautājos, vai ir kāda iespēja, ka es varētu... ka varētu doties un viņu satikt?”

Pēc Kolina Farela aģenta dažiem veiktiem telefonzvaniem, abi sāka satikties. „Tas bija sākums pusotram vai diviem patiesi foršiem gadiem. Es viņu dievināju. Viņa bija tik aizraujoša sieviete,” Farels jūsmo par septiņas reizes precēto kino dīvu.

Aktieris atzīst, ka viņš nebūtu iebildis kļūt par Elizabetes astoto vīru. „Es gribēju būt astotais, taču mūsu laiks iztecēja,” viņš norāda.

Abus ļoti satuvinājusi bezmiega problēma. „Viņa pa naktīm nevarēja gulēt, tāpat kā es, tāpēc ap diviem naktī parasti viņai zvanīju. Klausuli cēla medmāsa, un es vaicāju, vai Elizabete ir nomodā. Māsiņā gāja pārbaudīt, un jau pēc mirkļa klausulē dzirdēju Elizabetes balsi. Mēs parasti runājāmies pusstundu vai stundu. Patiešām forši.”

Pavisam neilgi pirms nāves, Kimas Kardašjanas vadītā intervijā žurnālam „Harper’s Bazaar”, Teilore atzina sekojošu: „Es mīlu Džoniju Depu un es mīlu Kolinu Farelu. Abi ir brīnišķīgi, ļoti talantīgi aktieri ar lielu vērienu.”

Baumo, ka Farela romantisko aizraušanos skaitā bijusi arī aktrise Demija Mūra, popzvaigzne Britnija Spīrsa, supermodele Naomi Kempbela un aktrise Lindseja Lohana.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press