Kas cīnīsies par "Muzikālās bankas" seifu labumiem
Mūziķis Dons „Muzikālajā bankā” startēs pat ar divām dziesmām: "Māsa upe" un "Pēdējā vēstule".
Slavenības
2014. gada 2. janvāris, 16:33

Kas cīnīsies par "Muzikālās bankas" seifu labumiem

Jauns.lv

Noskaidrotas 15 fināla dziesmas, kas izturējušas "Latvijas Radio 2" balsojuma pirmo kārtu "Muzikālajā bankā 2013" un 25.janvārī izskanēs apbalvošanas ceremonijā Ventspilī.

Finālā iekļautas grupas "Astro’n’out" dziesma "Akvārijs”, grupas "PeR" dziesma "Jauns sākums", Antras Stafeckas dziedātā "Kļūdu paradīze", Sabīnes Berezinas - "Kur deg mana uguntiņa", Mika Dukura dziesma "Manai pasaulei jumtu", Ivo Fomina dziedātā dziesma "Putni bez spārniem", Roberta Pētersona - "Sāksim no jauna", Martas Ritovas un Ivo Grīsniņa-Grīšļa - "Tu neļauj", grupas "Otra puse" un Antras Stafeckas - "Uzzīmē mani", grupu "L.V." un "NeParasts bars" kompozīcija "Vieglums neaprakstāms", kā arī Intara Busuļa dziesma "Viss ir iespējams". Finālā būs dzirdamas arī divas Dona dziesmas: "Māsa upe" un "Pēdējā vēstule", kā arī divas "Musiqq" kompozīcijas: "Dari kā es" un "Tu tikai runā ar mani".

To, kādā secībā fināldziesmas sarindosies un kura no tām kļūs par 2013.gada visvērtīgāko dziesmu, noteiks otrās kārtas balsojums, kas turpināsies līdz 15.janvārim.

Balsot iespējams aptaujas mājaslapā "www.muzikalabanka.lv", īpašs balsojums par "draudzīgāko" dziesmu notiks arī portālā "www.draugiem.lv".

"Muzikālās bankas 2013" apbalvošanas ceremonija notiks 25. janvārī pulksten 19 Olimpiskajā centrā "Ventspils". Tiešraidē to varēs dzirdēt arī "Latvijas Radio 2", bet pēc "Panorāmas" pulksten 21.25 arī vērot Latvijas Televīzijas 1. kanālā.

Fināldziesmas koncertā mūziķi izpildīs kopā ar Kristapa Krievkalna instrumentālo grupu. Ar īpaši ceremonijai gatavotiem priekšnesumiem koncertu papildinās "Muzikālās bankas" 2013. gada eksperti Ēriks Ešenvalds, Mārtiņš Klišāns, Linda Leen, Juris Vaivods, Kārlis Auzāns, Aigars Grauba, Uģis Roze, Kristīne Kārkle-Puriņa un Edgars Kramiņš.

Jau tradicionāli kopā ar "Latvijas Radio 2" radioraidījumu "Muzikālā banka" vadītājiem Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu apbalvošanas ceremoniju vadīs arī kāds no Latvijas mūziķiem. Šogad tas būs grupas "Tumsa" solists Valters Frīdenbergs.

Dons ar dziesmu „Pēdējā vēstule”

Grupa Otra puse un Antra Stafecka ar dziesmu "Uzzīmē mani"


Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva