Bils Geitss, Elena Dedženeresa un Toms Henks Baltajā namā sarīko ko dīvainu. VIDEO
Slavenības
2016. gada 23. novembris, 14:02

Bils Geitss, Elena Dedženeresa un Toms Henks Baltajā namā sarīko ko dīvainu. VIDEO

Kasjauns.lv

Pasauli šobrīd pārņēmusi zibakcija – manekenu izaicinājums jeb „Mannequin Challenge”. Floridas skolēna Edvarda Vaita uzsāktā jaunā stulbinga doma ir cilvēku bariņam sastingt un kādam to nofilmēt. Vēlams, lai fonā skanētu mūzika un sastinguma pozas būtu pēc iespējas komiskākas, sarežģītākas, bet tajā pašā laikā arī gana ikdienišķas. Nu šajā izaicinājumā iesaistījusies arī populārā sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa un sarīkojusi šo zibakciju Baltajā namā. Tajā piekritusi piedalīties virkne pasaules līmeņa slavenību.

Pasauli pēdējās nedēļās pārņēmis kāda Floridas skolēna Edvarda Vaita uzsāktā jaunā zibakcija jeb tā dēvētais stulbings – manekenu izaicinājums (Mannequin Challenge), kura doma ir cilvēku bariņam sastingt un kādam to nofilmēt. Vēlams, lai fonā skanētu mūzika un sastinguma pozas būtu pēc iespējas komiskākas, sarežģītākas, bet tajā pašā laikā arī gana ikdienišķas.

Nesen sarunu šova vadītāja Elena Dedženeresa viesojās Baltajā namā, kur viņai, līdz ar citām slavenībām pasniegta Brīvības medaļa.

Svinīgā pasākuma laikā Dedženeresa pamudinājusi visus klātesošos piedalīties šobrīd tik populārajā zibakcijā manekenu izaicinājums. Uz viņas aicinājumu atsaukušās tādas slavenības kā dziedātāja Daiena Rosa, Microsoft dibinātājs Bils Geitss, basketbolists Maikls Džordans, aktieri Roberts de Niro, Toms Henks un vēl citi. Pavisam kopumā 21 aicinātais viesis.

Amerikāņu aktieri, filantropi, arhitekti un sportisti no Savienoto Valsts prezidenta Baraka Obamas rokām otrdien saņēmuši ASV austāko civilo apbalvojumu – prezidenta Brīvības medaļu.

Ievērojot tradīciju, svinīgā ceremonija notikusi Baltajā namā.

Apbalvoto vidū bija aktieri Toms Henkss, Roberts de Niro un Roberts Redfords, basketbolists Maikls Džordans, televīzijas zvaigzne Elena Dedženeresa, labdarības fonda dibinātāji Bils un Melinda Geitsi, arhitekti Frenks Gerijs un Maija Lina, mūziķi Brūss Springstīns un Daiena Rosa.

Pēc nāves medaļa piešķirta vienai no pirmajiem datorguru Greisai Hoperei un indiāņu tiesību aktīvistei Eloīsai Kobellai.

Brīvības medaļa tiek piešķirta cilvēkiem, kas devuši lielu ieguldījumu Savienoto Valstu drošībā, kultūrā un mākslā, atbalstījuši valsts intereses un mieru pasaulē.

Kasjauns.lv, LETA / Video: Reuters