Tā dzīvo aktieris Ģirts Ķesteris. FOTO
Aktieris Ģirts Ķesteris ciemiņus viesmīlīgi uzņem savā dzīvoklī.
Slavenības
2014. gada 16. janvārī, 05:43

Tā dzīvo aktieris Ģirts Ķesteris. FOTO

Jauns.lv

Aktieris Ģirts Ķesteris beidzot atklājis, kur atpūšas starp darbu Dailes teātrī un Leona–Fēliksa dzīvi seriālā „UgunsGrēks”. Viņš mitinās Rīgas dzīvoklī, kas iekārtots vecpuiša stilā. Ģirts guļ uz matrača un iztiek bez drēbju skapja. Nu, gaumīgs vecpuiša miteklis!

Tā dzīvo aktieris Ģirts Ķesteris. FOTO...

Nesen pie Ģirta Ķestera viesojās LTV1 raidījums „100 g kultūras. Personība”, akcentējot ne tikai aktiera profesionālo veikumu, bet arī pieskaroties viņa cilvēciskajai pusei. Daļa raidījuma tika filmēta Ķestera dzīvoklī Rīgā, kur aktieris rosījās virtuvē, gatavoja sviestmaizītes, atzīstot, ka labāk garšo ar desu, nevis lasi. Ģirts mina trenažiera pedāļus un ļāva ielūkoties arī aiz guļamistabas durvīm.

Jāteic, ka vairākas pazīmes gaumīgi iekārtotajā dzīvoklī liecina, ka aktieris uz turieni ir salīdzinoši nesen pārvācies un bauda brīva vīrieša dzīvi. Piemēram, smēķēšana iekštelpās, apģērba nolikšana pa malām, nevis drēbju skapī, trenažierim beigušās baterijas un gulēšana uz matrača.

Nav šaubu, ka aizņemtības dēļ aktierim neatliek laika sadzīviskiem sīkumiem. Sarunā ar raidījuma veidotājiem aktieris atceras kuriozu stāstu: „Kad biju ļoti jauns – pirms 15 gadiem – spēlēju izrādē „No saldenās pudeles”. Mājās pamostoties un ieraugot, ka pulkstenis rāda seši, ko kājas nes pa Hospitāļu ielu jozu uz darbu.” Pa ceļam juzdams, ka uz izrādes sākumu pulksten 19 nepagūs, aktieris sazvanījis izrāžu vadītāju un atvainojies, ka izrāde kavēsies, jo viņš nevar paspēt laikā. Par to kolēģe bijusi ļoti izbrīnīta. „Viņa vaicāja, vai esmu aizbraucis kur tālu prom, ka nevaru paspēt. Es skaidroju, ka nē – esmu tepat Rīgā uz ielas. Viņa – bet kāpēc tad nevaru paspēt, kas man nopietns ir atgadījies?! Lai taču ejot mājās un pirms izrādes paguļot, tad viss būšot labi…” Palūkojoties uzmanīgi apkārt un pievēršoties realitātei, aktieris Ķesteris beidzot sapratis, ka pulkstenis ir tikai pusseptiņi… no rīta…