Keita Mosa 40. dzimšanas dienu svin 100 stundas no vietas!
Ceļu no Londonas uz Kotsvoldu gaviļniece mēroja 20 000 sterliņu mārciņu vērtā „Porsche Carrera” automašīnā. To Keitai Mosai 40. dzimšanas dienā uzdāvinājis veikalu tīklā „Topshop” īpašnieks Filips Grīns.
Slavenības
2014. gada 21. janvāris, 18:11

Keita Mosa 40. dzimšanas dienu svin 100 stundas no vietas!

Jauns.lv

Vairums cilvēku domā, ka pārkāpjot 40 gadu slieksni ballīte vienas nakts garumā jau ir gana daudz. Taču ne Keitai Mosai!

Britu supermodele Keita Mosa parādījusi, ka viņas vētraino tusiņu dienas vēl nav beigušās. Savu apaļo dzimšanas dienu viņa beidza svinēt tikai pēc apaļām simts stundām!

Pēdējie viesi supermodeles mājas pameta tikai pirmdienas vakarā – četras dienas pēc jubilejas. Keita Mosa bija sarīkojusi tematisku jubileju Glāstonberijas festivāla noskaņās un par savu ballīti iztērējusi vairāk nekā 100 000 sterliņu mārciņu.

Viesi modeles 2 miljonus sterliņu mārciņu vērtajā Kotsvoldas īpašumā sāka ierasties sestdienas vakarā, taču Mosa jubilejas atzīmēšanu bija uzsākusi jau aizvadītās ceturtdienas vakarā pulksten 16.

Ceļu no Londonas uz Kotsvoldu gaviļniece mēroja 20 000 sterliņu mārciņu vērtā „Porsche Carrera” retro automašīnā. To viņai 40. dzimšanas dienā kā dāvanu pasniedza veikalu tīklā „Topshop” īpašnieks, miljardieris sers Filips Grīns.

Tiklīdz Keita ar vīru, rokeri Džeimiju Hinsu, bija ieradusies savā lauku īpašumā, abi nekavējoties devās uz netālu esošo krodziņu „Five All“, lai nedaudz iestiprinātos. Savā svētku dienā Keita baudījusi baltvīnu jau no desmitiem rītā. Baumo, ka modele atteikusies no sarkanvīna lietošanas, bailēs, lai neiekrāsotos zobi.

Pāris ciemos gaidīja 150 viesus. Kā pirmie ieradās „Radio 1” personība Niks Grimšovs un modes dizainere Vivjena Vestvuda. Viņus un pārējos viesus visa vakara garumā izklaidēja četras „dzīvās” grupas, no kurām katra atspoguļojusi vienu desmitgadi Keitas Mosas mūžā.

Astoņdesmitos gadus pārstāvēja grupā „Soul II Soul”, deviņdesmitos gadus – „Massive Attack”, bet mūslaikus „Florence and the Machine” un dīdžejs Marks Ronsons. „Oasis” mūziķis Noels Galahers pulksten sešos rītā Keita viņas mājas virtuvē nodziedājis populāro „Happy Birthday“.

Viesu izklaidei, Mosa bija noalgojusi taro kāršu licējas, uguns spļāvējus un seju apgleznotājus. Par izklaidēm vien modele samaksājusi 30 000 sterliņu mārciņu, bet ēdienu, dzērienu un ziedu izmaksas sastādījušas gandrīz 70 000 sterliņu mārciņu.

Keita uz svinībām nebija ielūgusi savu seno draugu aktieri Rīsu Aifansu un agrākās draudzenes Megu Metjūsu un Džeidu Džegeri, ar kurām attiecības esot ļoti „trauslas” Uz ballīti neieradās arī grupas „One Direction” mūziķis Harijs Stailss, lai gan bija lūgto viesu skaitā. Runā, ka Mosa jutusies apbēdināta, ka Harijs nav pieņēmis ielūgumu, bet tā vietā izvēlējies palikt ASV un apmeklēt Sandensas filmu festivālu kopā ar savu jauno draudzeni Kendalu Dženeri (18), kura ir slaveno Kardašjanu pusmāsa.

Ballītē nekur nemanīja arī Keitas 16 gadus veco pusmāsu, kura uzsākusi modeles gaitas. Taču Mosas mamma un brālis uz svinībām ieradās.

Keita vienmēr izcēlusies ar vērienīgām ballītēm. Kad viņai palika 34 gadi, modele ieplānoja četras ballītes 34 stundu garumā, katru stundu veltot vienam savas dzīves gadam. Taču viņai svinību laiku nācās saīsināt, jo pēc 18 stundām zuda lielais ballēšanās gars.

Pērn, savu 39 dzimšanas dienu gan modele atzīmēja klusu un nemanāmi. Kopā ar 11 gadus veco meitu Lilu Greisu un vīru Džeimiju Hinsu ģimene devās svētku pusdienās uz vietējo krodziņu.

Gadu pirms tam jubilejas ieskaņai sers Ričards Brensons atvēlēja modelei savu salu nedēļas garumā. Šādas svinības jebkuram citam izmaksātu 280 000 sterliņu mārciņu.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press