Pārvērtību šovā "Izklausies redzēts" uzvaras laurus plūc Dināra Rudāne. FOTO
foto: Publicitātes
Dinŗa Rudāne TV3 šovā "Izklausies redzēts" kā Maivena Lebesko no filmas "Piektais elements".
Slavenības

Pārvērtību šovā "Izklausies redzēts" uzvaras laurus plūc Dināra Rudāne. FOTO

Jauns.lv

Ar Dināras Rudānes uzvaru un iegūtiem 5000 eiro labdarībai noslēdzies vērienīgais pārvērtību un izklaidējoši muzikālais TV šovs „Izklausies redzēts”. Pirmo reizi šova vēsturē finālā sacentās tikai daiļā dzimuma pārstāves. Ceturtajā vietā palika Jana Kay, trešajā - Rūta Dūduma, bet soli no pjedestāla augstākā pakāpiena - Ieva Sutugova.

Pārvērtību šovā "Izklausies redzēts" uzvaras lauru...

Finālā Dināra Rudāne atveidoja amerikāņu popmūzikas leģendu Vitniju Hjūstoni, Ieva Sutugova iejutās Mailijas Sairusas tēlā, Rūta Dūduma pārvērtās par bērnu iemīļoto varoni Elzu no animācijas filmas „Ledus sirds”, bet Jana Kay atdarināja Prinsu.

Viesmākslinieku statusā uzstājās pārējie četri TV šova dalībnieki – Emīls Kivlenieks, Dzintars Čīča, Normunds Pauniņš un Mārtiņš Ruskis – kas, izveidojuši divus duetus, ielīksmināja publiku un TV skatītājus.

Fināla raidījumā ar saviem spriedumiem dalījās arī žūrija, kurai gan šova noslēdzošajā raidījumā nekādas teikšanas nebija – uzvarētāju noteica tikai un vienīgi skatītāji ar saviem 17 centu vērtiem telefona zvaniem. Žūrijā finālraidījumā bija jau ierastie vērtētāji Jānis Šipkēvics, Jana Duļevska un Artis Robežnieks, kuriem šoreiz pievienojās grupas „Instrumenti” dalībnieks Reinis Sējāns.

Šova veidotāji fināla raidījumā pasniedza arī dažādas veicināšanas balvas. Drosmīgākā dalībnieka balvu saņēma Normunds Pauniņš. Spožākais vokāls šovā bija padevies Dinārai Rudānei. Daudzveidīgākās pārvērtības bija piedzīvojusi Ieva Sutugova, neticamākās pārvērtības – Rūta Dūduma, bet precīzākās – Dzintars Čīča.

Par kustīgāko dalībnieku atzina Mārtiņu Ruski. Latviskāko priekšnesumu izpildīja Jana Kay. Savukārt labākais uzvedums visas sezonas laikā bija sanācis Emīlam Kivleniekam. Savukārt dalībnieku iekšējā balsojumā par "Dalībnieku mīluli" tika atzīts žūrijas pārstāvis Jānis Šipkēvics, kā arī vārda dienā tika sumināts šova vadītājs - mīlas balāžu meistars Lauris Reiniks.

 

"Izklausies redzēts" trešās sezonas dalībnieki gatavojas fināla iznācienam

Šova "Izklausies redzēts" 3. sezonas pusfināls

Šova "Izklausies redzēts" 3. sezonas pusfināls

2016. gada TV šova "Izklausies redzēts" 4. raidījums

2016. gada. 16. oktobrī TV šovā „Izklausies redzēts” uzvarēja Jana Kay, otrajā vietā atstājot Ievu Sutugovu, bet trešo atvēlot Rūtai ...

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders, publicitātes