Mika Džegera draudzene izdarījusi pašnāvību
Miks Džegers un dizainere L’Rena Skota bija kopā kopš 2001. gada. Pāris iepazinās grupas „The Rolling Stones” fotosesijas laikā, kurai Skota bija pieaicināta kā dizainere.
Slavenības
2014. gada 18. marts, 12:48

Mika Džegera draudzene izdarījusi pašnāvību

Jauns.lv

Pirmdienas rītā savā Ņujorkas dzīvoklī pakārusies atrasta grupas „The Rolling Stones” solista Mika Džegera (70) draudzene – dizainere L’Rena Skota (49).

Nāves brīdī slavenību iecienītajai dizainerei esot bijis 6 miljonu dolāru liels parāds un viņa jutusies „izmisusi un apkaunota”, ka bizness jūk un put.

Miks Džegers ar grupu bija devies koncertturnejā uz Austrāliju. Vēsts par to, ka mīļotā sieviete atņēmusi sev dzīvību, ļoti šokējusi mūziķi. Grupa arī uz laiku atcēlusi turpmākos koncertus. Kad Džegeram jautāts, vai viņu un Skotu aizvien vienojušas attiecības, mūziķis atbildējis ar lakonisku „protams”. Pāris bija kopā kopš 2001. gada. Viņi iepazinās „The Rolling Stones” fotosesijas laikā, kurai Skota bija pieaicināta kā stiliste.

L’Renu mirušu atrada viņas asistente. Notikuma vietā nav konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes, tomēr tiesu medicīnas ekspertīze vēl galīgo slēdzienu par nāves iestāšanās iemesliem nav devusi. Policija rīcībā esošajā ziņojumā teikts: „Pulksten 10:05 no rīta 11. avēnijā 200 atrasta 49 gadus veca sieviete. Viņa bija bez samaņas. Pēc ātrās medicīniskās palīdzības ierašanās viņa pasludināta par mirušu. Turpinās izmeklēšana.”

Aculiecinieki vēsta, ka policijas darbinieki no Skotas dzīvokļa aiznesuši viņas personīgo datoru, lai veiktu turpmāku izmeklēšanu.

Skotas pārstāvis apstiprina ziņas par dizaineres nāvi, taču nesniedz sīkākus komentārus par iespējamo motivāciju šādai rīcībai, kā arī neatklāj, vai sieviete bija atstājusi pirmsnāves vēstuli savam mīļotajam.

Dizainerei tuvi draugi atzinuši, ka pēdējās laikā L’Rena izvairījusies no draugu tālruņa zvaniem un izturējusies savādi. „Viņi visi zināja, ka Skotas dzīvē kaut kas nav kārtībā, tā tas bija jau vismaz nedēļu,” norāda kāds no paziņām.

Janvārī Skota bija spiesta atsaukt savu dalību prestižās Londonas modes nedēļas skatē. Dizainere norādīja, ka auduma paraugi atsūtīti pārāk vēlu, lai viņi paspētu pašūt apģērbus gaidāmajai skatei.

Izrādās, ka Mika Džegerea draudzene, kas vienmēr atteikusies no materiāla atbalsta no dzīvesbiedra, grimusi lielos parādos.

„Visi brīnās, kāpēc viņa nevarēja palūgt palīdzību Mikam,” ir neizpratnē draugi. „Taču viņa to nedarīja. Viss bija ļoti ieildzis un pēdējo mēnešu laikā viņa centās, kā vien spēja, lai savilktu galus. Viņa nespēja samaksāt saviem darbiniekiem un piegādātājiem. Situācija bija traģiska, un viņa centās to no visiem slēpt.”

Izdevums „The Hollywood Reporter” aizvadītos trīs gadus ierindoja Skotu pasaules ietekmīgāko stilistu TOP’25. Viņas klientu un apjūsmotāju skaitā bija Opra Vinfrija, Sāra Džesika Pārkere, Penelope Krusa, Eimija Adamsa, Nikola Kidmena, Kristīna Hendriksa un ASV pirmā lēdija Mišela Obama. Baumoja, ka L’Rena Skota pat bijusi izraudzīta par dizaineri, kurai Andželina Džolija gribējusi uzticēt savas kāzu kleitas dizianēšanu.

Skotas tērpi bija tik glaimojoši sievietes figūrai, ka reiz kādā intervijā dizainere izteikusies, ka viņas klientēm zem tiem nav jānēsā koriģējošā veļa, lai sievietes izskatītos slaidākas.

Modes bizness bija Skotas aicinājums un glābiņš reizē. Viņa savulaik izteikusies: „Mode ir kā vairogs, kas palīdz pārciest dzīves realitāti.” Tie, kas personīgi pazinuši dizaineri, atzīst, ka viņa cietusi no depresijas un šobrīd atlabusi pēc „incidenta”, kad pirms dažām nedēļām centusies sevi savainot. Draugi arīdzan uzskata, ka attiecības ar Miku nav bijušas tik nevainojamas, kā no malas šķiet. Dizaineri nomocījuši jautājumi par savu vietu Mika Džegera ģimenē, kurā ir divas pieaugušas meitas, kas dzimušas Džegera iepriekšējās attiecībās.

Skota neesot bijusi aicināta uz pūriņa svētkiem, ko Džegera bijusī sieva Džerija Hola sarīkojusi Biankas Džegeres un Mika Džegera meitai Džeidai Džegerei un viņas meitai Asisi. Abas šīs sievietes šobrīd ir mazuļa gaidībās.

Skotu arī skumdinājis fakts, ka visi viņu uztver tikai kā Džegera draudzeni, nevis sievu.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press