Džonijs Deps nēsā saderināšanās gredzentiņu! FOTO
Arī uz Džonija Depa kreisās rokas zeltneša parādījies saderināšanās gredzentiņš.
Slavenības
2014. gada 21. marts, 05:47

Džonijs Deps nēsā saderināšanās gredzentiņu! FOTO

Jauns.lv

Aktieris Džonijs Deps (50) jau pāris mēnešu ir saderinājies ar savu gados jauno kolēģi Amberu Herdu (27) un gatavojas drīzumā svinēt kāzas.

Lai gan pāris saderinājās pērnā gada decembrī, ballīti šī notikuma atzīmēšanai viņi sarīkoja vien aizvadītajā piektdienā. Džonijs uz svinībām ieradās sev ierastajā stilā, ģērbies t-kreklā, džinsos, ādas jakā un ar iecienīto platmali galvā.

Taču aktiera aksesuāru klāstā nu parādījies arī kas jauns. Arī viņš uz kreisās rokas zeltneša nēsā saderināšanās gredzenu.

Saderināšanās ballīti pāris sarīkoja „Carondelet House” privātā villā, kas celta 1920. gadā. Svinības apmeklēja arī režisors Džerijs Brukheimers, rokeris Merilins Mensons un mūziķis Raiens Adamss.

Doties prom no Depa saderināšanās ballītes, rokgrupas „Aerosmith” līderis Stīvens Tailers izteicās: „Man prieks, ka viņš ir iemīlējies... mēs visi dejojām un viss bija tik skaisti... Džonija mamma (Betija) ir pati skaistākā sieviete.”

Pērnā gada Ziemassvētkos, kad Džonijs bildināja savu sirdsdāmu Amberu Herdu, viņš līgavai pasniedza 100 000 dolāru vērtu saderināšanās gredzenu.

Ambera un Džonijs iepazinās 2011. gadā, kad kopīgi strādāja pie kinolentes „The Rum Diary”. Taču romantiskās attiecības abu vidū uzplauka vien pēc gada, pēc tam, kad Deps bija izšķīries no savas dzīvesbiedres Vanesas Paradī. Ar franču dziedātāju, modeli un aktrisi Deps kopā nodzīvoja 14 gadus un abi ir vecāki diviem bērniem – Lilijai Rouzai (14) un Džekam (11).

Baumo, ka Džonijs un Ambera nolēmuši sarīkot nelielas kāzu svinības tikai ģimenes un tuvāko draugu lokā, un šī ceremonija notikšot uz aktierim piederošās privātās salas Bahamu salu arhipelāgā.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press