Zeltiņai labas attiecības ar bijušā puiša tēvu. Modes skates FOTO
Aktrise Agnese Zeltiņa kādreiz gatavojās precēties ar režisoru Miku Ozoliņu, tomēr pirms dažiem gadiem pāris izšķīrās. Agnese dusmojās, ka mīļotais viņu nomedījis un izmantojis slavas gūšanai.
Slavenības
2014. gada 1. aprīlis, 13:32

Zeltiņai labas attiecības ar bijušā puiša tēvu. Modes skates FOTO

Jauns.lv

Aktrise Agnese Zeltiņa goda viešņas statusā apmeklēja bijušā drauga Mika Ozoliņa tēva, TV šovu vadītāja Māra Ozoliņa, adījumu zīmola „Māra” modes skati.

Lai arī pēc šķiršanās no režisora Mika Ozoliņa Agnese Zeltiņa nonāca pie skarbas apjausmas, ka vīrietis viņu nomedījis un izmantojis, aktrisei joprojām ir draudzīgas attiecības ar Mika tēvu, kādreizējo šovu „Talantu fabrika” vadītāju Māri Ozoliņu. Tas apliecinājās pagājušajā nedēļā, kad „Berga bazārā” pie latviešu dizaineru salona „Klase” norisinājās Ozoliņa adījumu zīmola „Māra” pavasara/vasaras kolekcijas prezentācijai veltīta modes skate.

Uz pasākumu ieradās arī Agnese Zeltiņa, kas, sākoties modes skatei, ar viedtālruni aizrautīgi fotografēja modeles. Atklājās, ka salona vadītāji aktrisei bija piedāvājuši tērpu parādē Māra Ozoliņa adījumus papildināt ar rotām no savas kolekcijas „SoulStones by Agnese Zeltina”. „Tā bija absolūti nejauša sagadīšanās! Abiem bija pārsteigums,” Kasjauns.lv atzīst Māris Ozoliņš. Viņš piebilst, ka tikpat interesanta sakritība ir tas, ka gan Zeltiņas rotās iestrādātie akmeņi, gan Ozoliņa adījumu dzija atvesti no Toskānas Itālijā.

Māris Ozoliņš priecājas, ka pēc šķiršanās no viņa dēla Mika Agnese joprojām ir draudzīga. „Mums jau nav, ko dalīt. Pasākumā parunājāmies gan par modi, gan teātri. Esmu apņēmies nākotnē noteikti aiziet uz Dailes teātri, lai noskatītos izrādi „Milēdija”, kurā galveno lomu spēlē Agnese,” neslēpj Māris Ozoliņš.

Krāšņajā modes skatē publikai tika prezentēti 30 atjaunotā tekstilrūpniecības uzņēmuma „Māra” tērpi. Zīmola pirmsākumi meklējami 1925. gadā, kad divi Rīgas uzņēmēji nodibināja adīšanas manufaktūru ar pieciem cehiem dažādās Latvijas pilsētās. Pērn Māris Ozoliņš atjaunojis šo zīmolu, un tagad „Māra” sākusi jaunu dzīvi.

Izstrādājumi top tikai no augstvērtīgiem izejmateriāliem – merino, mohēras un lina, atsakoties no mākslīgo un ķīmisko dziju izmantošanas.

Lielākā daļa saražotās produkcijas tiek eksportēta uz Skandināvijas valstīm un Vāciju, taču vietējiem iedzīvotājiem „Māras” ražojumus ir iespējams iegādāties Latvijas dizaineru veikalā „Klase”, Berga bazārā.

Tekstilrūpniecībai kādreizējais šovmenis Māris Ozoliņš pievērsās aptuveni pirms pieciem gadiem. Jau ilgāku laiku uzņēmējs kopā ar kundzi Ievu un viņas meitu Elīzu saimnieko arī savā adījumu un dzijas veikaliņā „Hobbywoll” Vecrīgā.


Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva