Princesei Beatrisei žakete par 48, bet somiņa par 2414 eiro! FOTO
Princese Beatrise izvēlējusies „ASOS” buklē žaketi 948 eiro), „Kurt Geiger” zemās kurpes ar kniedītēm un „Celine” rokassomu (2414 eiro!).
Slavenības
2014. gada 4. aprīlis, 04:23

Princesei Beatrisei žakete par 48, bet somiņa par 2414 eiro! FOTO

Jauns.lv

Lai gan britu princese Beatrise (25) savulaik daudz kritizēta par apģērbu izvēli saviesīgiem pasākumiem (atceramies taču cepurīti, par kuru smējās puse pasaules prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas kāzās), taču, tiklīdz jaunā dāma parādās sabiedrībā, paparaci kāri tver mirkļus.

Nesen princese Beatrise redzēta dodamies prom no jaunās un stilīgās ēstuves „Chiltern Firehouse” Londonā. Bea (kā viņu dēvē ārzemju prese) izskatījās ikdienišķi, tomēr stilīgi. Tautai patīk, ja karaļnamu pārstāves izvēlas piezemētu stiliņu, nevis zīmējas tikai un vienīgi dārgu zīmolu apģērbos. Tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc sabiedrība tā jūsmo par hercogieni Ketrīnu. Pateicoties lieliskajai gaumei, Ketrīna prot ar grāciju „nest” kā dizaineru tērpu, tā kleitiņu, kas pirkta veikalā, kas piedāvā plaša patēriņa preces par pieņemamām cenām un nemaksā dārgāk par 40-50 eiro.

Aizvadītajā nedēļā hercogiene, piemēram, redzēta demokrātisko cenu veikalā „GAP”, aplūkojam bērnu drēbītes mazajam dēliņam – princim Džordžam.

Princese Beatrise bija tērpusies zīmola „ASOS” buklē žaketītē ar melnas ādas aplikācijām plecu dāļā. Veikalos šādu žaketi iespējams iegādāties par 40 sterliņu mārciņām (48 eiro). Pelēkajai jakai princese bija pieskaņojusi melnus mini svārkus, matētas melnas zeķubikses un savas iecienītās „Kurt Geiger” zemās kurpes ar kniedītēm.

Beatrise līdzinājās vienkāršai meitenei, kādas ir daudzas viņas vecumā. Tomēr ne gluži. Savu stilu princese bija papildinājusi ar melnu rokassomu, ko darinājis zīmols „Celine”. Šī ražotāja somas iecienījušas arī tādas slavenības kā sabiedrības dāma Kima Kardašjana, futbolista Veina Rūnija sieva Kolīna Rūnija un „Victoria’s Secret” modele Rouzija Hantingtone-Vaitlija. Beatrises soma maksā 2000 sterliņu mārciņu (2414 eiro)!

Arī princeses Beatrises nesen apmeklēto „Chiltern Firehouse” restorānu iecienījušas slavenības. Nedēļas sākumā tur maltīti ieturējusi supermodele Keita Mosa un dziedātāja Lilija Allena, bet aizvadītajā nedēļā Keita turp aizvedusi savu jauno draudzeni – skandalozo modeli Karu Delaviņju.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press