Bobs Sinklērs ieradīsies uz "Comedy Club" festivālu Jūrmalā
Šobrīd skaidrs, ka augusta sākumā Jūrmalā uz „Comedy Club” festivālu ieradīsies franču producents un dīdžejs Bobs Sinklērs.
Slavenības
2014. gada 7. aprīlis, 09:04

Bobs Sinklērs ieradīsies uz "Comedy Club" festivālu Jūrmalā

Jauns.lv

Pamazām izkristalizējas, kādus viesus šovasar varēsim redzēt Jūrmalā, kur no 31. jūlija līdz 3. augustam jau otro gadu pēc kārtas notiks populārā „Comedy Club” rīkots festivāls. Īpaša teletilta laikā „Comedy Club” pārstāvji no Maskavas pavēstīja, ka viens no viesiem būs producents un dīdžejs Bobs Sinklērs.

Ar teletilta palīdzību Latvijā varēja vērot Maskavā notiekošu preses konferenci, kurā par šā gada „Comedy Club” festivāla jaunumiem informēja rezidenti Gariks Martirosjans, Pāvels Voļa, Timurs Batrutdinovs un citi pazīstami humoristi un festivāla organizatori.

Tika secināts, ka pērn festivāls, kurā savu dīdžeja setu nospēlēja Parisa Hiltone, izdevies godam un piesaistījis pat vairāk ļaužu interesi, nekā cerēts. Četru dienu laikā uz koncertiem devušies pat 10 tūkstoši interesentu, bet safilmēto materiālu noskatījušies aptuveni 20 miljoni ļaužu.

Šogad „Comedy Club” festivālā Dzintaru koncertzālē notiks trīs koncerti – 1., 2. un 3. augustā, bet ballītes turpat netālu esošajā „Havana Longe Club” notiks visu šo trīs dienu vakaros, kā arī vēl 31. jūlijā.

Pazīstamākais „Comedy Club” pārstāvis Gariks Martirosjans pastāstīja, ka šogad ieplānotas daudzas jaunas aktivitātes un būtībā festivālā viss būs pa jaunam. Tiks veidotas jaunas dekorācijas, ballītes būs vēl interesantākas un košākas.

Pagaidām vēl nav pilnīgi precīzi zināms slaveno viesu saraksts. Tiekot runāts ar aktieri Vilu Smitu, citām slavenības. Bet jau ir skaidrs, ka noteikti Jūrmalā būs franču producents un dīdžejs Bobs Sinklērs.


Kasjauns.lv/ Foto: All Over Press, publicitātes