Lepers un Šipkēvics samērās ar spalvām uz krūtīm! FOTO
Jautrība šova „Izklausies redzēts” aizkulisēs. Ieraugot, cik spalvainas krūtis ir Riharda Lepera atveidotajam Boratam, Jānis Šipkēvics steigšus pogāja ciet kreklu.
Slavenības
2014. gada 21. aprīlis, 18:07

Lepers un Šipkēvics samērās ar spalvām uz krūtīm! FOTO

Jauns.lv

Šova „Izklausies redzēts” 8. Raidījumā īpaši izcēlās aktieris Rihards Lepers. Viņš tik perfekti iejutās britu komiķa Sašas Barona Koena izdomātajā Borata Sagdijeva tēlā, ka jautrības netrūka ne paša šova laikā, ne tā aizkulisēs.

Piemēram, īsi pirms šova sākšanās jau par Boratu pārgrimētais Lepers satikās ar vienu no žūrijas locekļiem Jāni Šipkēvicu. Vārds pa vārdam, līdz Jānis pajautāja, vai Leperam ir tikpat spalvainas krūtis kā Boratam? Rihards, protams, neapmulsa un atpogāja kreklu, lepni nodemonstrēdams savu (pareizāk sakot – grimētāju pielīmēto) spalvaino krūtežu. Bet pēc mirkļa viņš jau izprovocēja pašu Jāni Šipkēvicu, aicinādams parādīt, cik spalvainas ir viņa krūtis!

Arī pašā šovā Lepers, tērpies Borata slavenajā triko, vispirms izpildīja Sašas Barona Koena dziesmu „You Be My Wife”, tad pārģērbās uzvalkā un steidza skūpstīt žūriju. Savukārt šova noslēgumā viņš izpaudās ar ļoti atraktīvu deju šī raidījuma uzvarētājas Olgas Rajeckas jeb Ruslanas noslēguma uzstāšanās laikā. Lepers jeb viņa Borats nespēja rimties arī pēc šova, kad aizkulisēs kārtīgi sabučoja šova režisoru Arvīdu Babri.

Kā tas viss notika, skatiet galerijās!

Rihards Lepers – Saša Barons Koens

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica