Džoanai Kolinsai 80, māsai 76. Viņas tomēr nenoveco! FOTO
Britu aktrise Džoana Kolinsa un viņas jaunākā māsa Džekija Kolinsa, šķiet, atklājušas mūžīgās jaunības noslēpumu.
Slavenības
2014. gada 25. aprīlis, 18:01

Džoanai Kolinsai 80, māsai 76. Viņas tomēr nenoveco! FOTO

Jauns.lv

Seriāla „Dinastija” zvaigzne Džoana Kolinsa (80) un viņas māsa – sieviešu romānu rakstniece Džekija Kolinsa (76) nesen apmeklējušas labdarības pasākumu Beverlihilsā.

Abas slavenās māsas izskatījās lieliski sevis izraudzītajos melnbaltajos tērpos. Džoana bija izvēlējusies futlāra veida kleitu ar ģeometrisku printu, ko papildinājusi ar „Chanel” aksesuāriem. Viņas māsa Džekija bija tērpusies melnās garajās biksēs un melnā topiņā, kam pieskaņojusi melnbaltu žaketi.

Gan Džoana, gan Džekija noliedz, ka būtu vērsušās pie plastikas ķirurgiem, lai ilgāk saglabātu jaunavīgu izskatu. Taču Džoana nenoliedz, ka savulaik ir ļāvusies grumbiņas izlīdzinošajām botoksa injekcijām. „Esmu pamēģinājusi botoksa injekcijas vienu reizi dzīvē,” atzīst aktrise. „Bija tik sāpīgi, ka šķita, ka esmu nonākusi ellē.. Vai zināt, ko runā par plastisko ķirurģiju? Ka tas esot muļķīšu revanšs pār dabu. Es sevi pie tādām nepieskaitu. Es vienmēr esmu ļoti rūpējusies par sevi, kopusi ādu un vienmēr klājusi sejas dekoratīvo kosmētiku! Es nēsāju pieliktās skropstas, bet lūpu pomādi uzskatu par labāko kosmētikas līdzekli. Katrai sievietei vajadzētu klāt sejas dekoratīvo kosmētiku, jo tā padara jūs jaunākas.”

Džoanu nesatrauc viņas gadu skaits. Intervijā žurnālam „Glamour” aktrise izteikusies: „Kāpēc gan cilvēkus tik ļoti satrauc tas, cik kuram ir gadu? 90 – tie ir jaunie 70, 70 – jaunie 50, bet 50 – jaunie 40. Kāda gan ir nozīme vecumam?” Džoanas pašreizējais vīrs ir piektais pēc skaita. Teātra menedžeris Pērsijs Gibsons ir vairāk nekā trīs gadus desmitus jaunāks par savu sievu. Džona to uztver ļoti filozofiski: „Ja viņš nomirs – tātad, nomirs.”

Džinsus aktrise dēvē par neglītāko apģērba gabalu, kādu cilvēce vispār jebkad izgudrojusi.

Džoana katru dienu ēd avokado, viņa citām sievietēm iesaka uzturā lietot mazāk sarkanās gaļas un maizes izstrādājumu, kā arī atturēties no makaroniem. Kolinsa no savas ēdienkartes pilnībā izslēgusi gāzētos dzērienus.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press