Kašeru videoklipa prezentācijā sveic daudz blondīņu. FOTO. VIDEO
Multimākslinieks Kašers videoklipa prezentāciju un gleznu izstādes atklāšanu pavadīja blondīņu ielenkumā, kuru vidū bija arī „Gandrīz ideālo vakariņu” šovā iepazītā Kristīne Lindenblate (pa labi).
Slavenības
2014. gada 26. aprīlī, 21:40

Kašeru videoklipa prezentācijā sveic daudz blondīņu. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Jauniešu elks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis īsi pirms pārcelšanos uz Krētu, klajā laidis savu videoklipu dziesmai „Come And Get Me”.

Kašeru videoklipa prezentācijā sveic daudz blondīņ...

Piektdienas pievakarē kultūrbārā „Sapņi un Kokteiļi” Kašers draugu un ģimenes lokā prezentēja vienu no saviem jaunākajiem muzikālajiem veikumiem - paša radītās dziesmas videoklipu, kurā realizējis lielu daļu savas mākslinieciskās iztēles. Kašeru sveikt bija ieradusies arī viņa ģimene, draugi un vairākas sabiedrībā zināmas blondīnes - skaistumkonkursu organizatore Liene Skulme, sabiedrības dāma Kristīne Lindenblate, dziedātāja Laura Raila, dziedātāja Katy Tindemark un citas.

Pirms videoklipa prezentācijas Kašera kolēģe, pasākumu organizatore Jogita Pūpola rīkoja izsoli, kurā varēja savā īpašumā iegūt piecas no klipā redzamajām lietām. Pie pāris Kašera izsoles lietām tika skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, ar kuru mākslinieks iepazinās šovā „Gandrīz ideālas vakariņas”.

Portālam Kasjauns.lv Kašers atklāj, ka jaunās dziesmas videoklipā tika iesaistīti vairāk kā 50 cilvēki, un klips filmēts četrās dažādās vietās. Mākslinieks cer, ka viņa ieguldītās pūles attaisnojušās, jo izdevies realizēt gan klipa neparasto vizuālo risinājumu, gan pat sākotnēji neiespējamo scenāriju attēlojumu.

Kašers teic, ka, viņaprāt, videoklips ir gana ekstravagants un neparasts ceļojums cauri trim laikmetiem, taču dziesmas stāsta pamatā ir nebeidzama mīlestība un tēma, ka ikviens meklē savu īsto un vienīgo cilvēku, kas šajā klipā vijas no realitātes līdz sapņu pasaulei.

KASHER - "COME AND GET ME" (Official video)

„Dziesma „Come And Get Me” radās ātri un nepiespiesti – tāpat kā visas iepriekšējās dziesmas! Dziesmas man rodas ātri – eju pa ielu, kaut ko dungoju vienu dienu, otru dienu – trešajā dienā sēžu un pierakstu, ceturtajā secinu, ka patīk un ka jārada vārdi! Man patīk, ka viss top dabiski un nepiespiesti – tieši tā radās šī dziesma, kurā vēlos iedrošināt cilvēkus nepadoties, neapstāties, doties nezināmajā, izkāpt no komforta zonas un cauri nebeidzamajām grūtībām un sāpēm tomēr sasniegt nosprausto mērķi. Pats galvenais – ticot, ka izdosies!” aicina Kašers, kurš videoklipa prezentācijas laikā atklāja arī savu gleznu personālizstādi.

Jau pavisam drīz Kašers uz pusgadu pārcelsies uz Krētu, kur nodosies gan sevis pilnveidošanai mākslā, gan iekšējās pasaules sakārtošanai. „Sapratu, ka kaut kas ir jāmaina. Šķiet, ka esmu kļuvis pieaudzis, un ar savu aizbraukšanu vēlos noslēgt posmu, kad daudziem asociējos ar šovu „OKartes skatuve”, kurā savulaik piedalījos. Vienmēr mūzika būs daļa no manis, bet es vairs neesmu tāds, kādu daudzi mani iepazina šajā šovā pirms 2 gadiem. Tas bija lielisks laiks, bet tagad es vēlos pielikt tam visam punktu. Es sevi tredzu kā brīvmākslinieku un nekad nevēlēšos strādāt kāda cita pakļautībā. Stils, mode, māksla, dizains - tās ir lietas, kas būs ar mani arī turpmāk,” paskaidro Kašers.

Kašera videoklipa "Come And Get Me" videoklipa prezentācija

 KASHER - "COME AND GET ME" (video filmēšanas AIZKULISES)

Kasjauns.lv, Foto: Anete Janševica/Kasjauns.lv