Zeme atveries! Doveika un Bute uzvedās kā Holivudas zvaigznes. FOTO
Aktrise Maija Doveika un viņas mīļotais vīrietis Mārtiņš Bute pirms koncerta Sapņu fabrikā uzvedās pavisam jokaini.
Slavenības
2014. gada 5. maijs, 04:46

Zeme atveries! Doveika un Bute uzvedās kā Holivudas zvaigznes. FOTO

Jauns.lv

Ar itin spokainu uzvedību pirms „Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestra” lielkoncerta „Kālabad” Sapņu fabrikā pārsteidza aktrise, bijusī seriāla „UgunsGrēks” zvaigzne Maija Doveika un viņas mīļotais vīrietis, mākslinieka Arta Butes dēls Mārtiņš Bute. Pārītis šķiet sajutušies kā Holivudas zvaigznes.

Maija Doveika nu jau pāris gadus sabiedrībā iziet kopā ar uzņēmēju, mākslinieka Arta Butes dēlu Mārtiņu Buti. Mārtiņš izskatīgo aktrisi ļoti bieži pavada uz dažādiem sabiedriskiem pasākumiem, kā arī ir biežs viesis saietos, kur Maija izpaužas profesionāli. Līdz šim viņu uzvedība nebija fiksēta jokaina, lielākoties Holivudas zvaigznēm piederīga uzvedība – publiskos pasākumos vairīties no iemūžināšanās fotokadros. Nez kāda muša todien bija iekodusi abiem mīlniekiem, kas devās uz „Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestra” lielkoncertu? Kas viņiem lika ar roku aizklāt seju un spiegt: „Nefotografējiet! Šodien nefotografējiet!”

Koncertā uz skatuves kāpa „Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestra” mūziķi: Juris Kaukulis, Kaspars Tobis, Kārlis Alviķis, Ieva Strode, Valērijs Cīrulis. Apvienībai pievienojās arī bundzinieks Artis Orubs, kopā ar grupu uzstājās arī pazīstamais mūziķis Andris Alviķis, grupas „Forshpil” vijolniece Inna Raihmane, kā arī postfolkloras kopas „Vecpilsētas dziedātāji” dalībniece Rūta Abaja.

Pirms un pēc koncerta vakara noskaņai atbilstošu mūziku no savas ierakstu kolekcijas atskaņoja mūzikas žurnālists un dīdžejs, 30. aprīļa jubilārs Uldis Rudaks, dodot savai iecerētajai programmai nosaukumu "Nepabeigtās dziesmas".

„Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestris” ar kompozīciju „Salā jūra Daugaviņa”


Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica, All Over Press