Popzvaigznei pietrūka bezmaksas apģērbu, somiņu un labu galdiņu restorānos...
„Man pietrūka bezmaksas apģērbu, somiņu un labu galdiņu smalkos restorānos,” britu dziedātāja Lilija Allena atklājusi patiesos iemeslus, kāpēc atgriezusies popmūzikā.
Slavenības
2014. gada 5. maijs, 08:00

Popzvaigznei pietrūka bezmaksas apģērbu, somiņu un labu galdiņu restorānos...

Jauns.lv

Britu dziedātāja Lilija Allena iepriecinājusi savus fanus, pēc piecu gadu ilga klusuma brīža atkal atgriežoties mūzikas apritē un šā gada maijā izdodot jaunu albumu. Lilija bija nolēmusi aiziet no mūzikas pavisam un veltīt sevi ģimenes dzīvei Anglijas laukos.

Šo gadu laikā dziedātāja ir apprecējusies un kļuvusi par mammu diviem bērniem – Etelei Mērijai (2,5) un Mārnijai Rouzai (1,5). Nesenā intervijā britu izdevumam „Glamour” viņa atklājusi patiesos iemeslus, kāpēc nolēmusi atgriezties mūzikas apritē.

Sarunā ar reportieri Lilija norādījusi, ka dzīvojot mājās un rūpējoties par bērniem viņa nesaņem tos labumus un priekšrocības, kādi tie ir, ja esi pasaulslavena dziedātāja.

„Es nejutos labi visu dienu dzīvojot tikai mājās, man tas galīgi nederēja,” atzīst popzvaigzne. „Esmu radoša, tāda es esmu... Man pietrūka fanu pozitīvo atsauksmju par manis radīto mūziku. Man pietrūka visas tās jezgas, kas saistīta ar uzstāšanos un koncertiem. Man pietrūka bezmaksas apģērbu, somiņu un labu galdiņu smalkos restorānos. Patiešām pietrūka!”

Intervijā Lilija teic, ka nedaudz baiļojusies, kā atgriešanās mūzikas apritē ietekmēs viņas ģimeni un kā to uztvers vīrs. Taču viņa jutusies patīkami pārsteigta, redzot cik labi vīrs, Sems Kūpers, prot to pieņemt un tiek galā ar ikdienas soli. „Es biju patiešām noraizējusies par darbu un to, kādam spiediena būsim pakļauti,” norāda Lilija. „Taču tas darīja vīru daudz gādīgāku, mīlošāku un rūpīgāku. Viņš ir gatavs mani atbalstīt.

Šis bija grūts lēmums, taču manas attiecības ar vīru ir tikpat stipras, kā vienmēr. Ir jauki atgriezties mājās pie ģimenes.”

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press