Aktrise savam puisim uz pirmo skūpstu likusi gaidīt 6 nedēļas
„Mūsu pirmajā randiņā viņš domāja, ka es būšu tāda pati kā citas meitenes, kas bija gatavas skūpstīties uzreiz... Es gaidīju sešas nedēļas – es gribēju pārliecināties, ka viņš ir to pelnījis,” atceras Bella Torna.
Slavenības
2014. gada 14. maijs, 05:56

Aktrise savam puisim uz pirmo skūpstu likusi gaidīt 6 nedēļas

Jauns.lv

16 gadus vecā Bella Torna ir viena no pieprasītākajām jaunajām zvaigznēm Holivudā. Viņa ir dziedātāja, dejotāja, aktrise un modele... Jauniete cenšas būt par paraugu, kam varētu līdzināties arī citas jaunas meitenes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par Bellu Tornu jūsmo ne tikai gados jaunas meitenes, bet arī viņu mammas. Jo Bella ir labs paraugs viņu meitām. Nesen Tornas fotogrāfija publicēta uz žurnāla „Seventeen” numura vāka, savukārt intervijā Bella stāsta par attiecībām ar savu puisi Tristanu Klīru (16), ar kuru ir kopā jau divus gadus. Izrādās, puisim vajadzējis gaidīt sešas nedēļas, līdz jauniete ļāvusies pirmajam skūpstam.

„Pirms manis Tristans nebija attiecību puisis,” atklāj Bella. „Mūsu pirmajā randiņā viņš domāja, ka es būšu tāda pati kā citas meitenes, ko viņš bija saticis. Meitenes vienmēr padevās un bija gatavas skūpstīties uzreiz... Es gaidīju sešas nedēļas – es gribēju pārliecināties, ka viņš ir to pelnījis.”

Uz jaunā žurnāla vāka Bella pozējusi krāsainā bikini un topiņā ar palmām. Bella intervijā runā arī par sava ķermeņa pieņemšanu, kas ir problēma ļoti daudzām jaunām meitenēm. „Meitenes kaunas no saviem ķermeņiem, jo tiek pārliecinātas, ka viņām tos nevajadzētu izrādīt un mīlēt,” norāda Bella. „Meitenēm iestāstīts, ka viņas nav perfektas; ka viņām ir daudz pie tā jāpiestrādā... man tas šķiet sasodīti smieklīgi,” atzinusi bijusī Disneja zvaigzne. „Man tas krīt uz nerviem, jo puiši var darīt jebko. Rodas sajūta, ka atkal esi atgriezusies dzīvot astoņdesmitajos gados. Mani tas tracina!”

Intervijā Bella arī padusi savas domas par jaunavības zaudēšanu un devusi padomu meitenēm, kurām šis jautājums šobrīd šķiet aktuāls. „Tam ir jābūt visīpašākajam, skaistākajam notikumam, kas jebkad noticis,” uzskata Bella. „Tam ir jābūt lēmumam, kam pati esi gatava. Ja nejūties 100% gatava, tam nevajadzētu notikt.”

Bella ir pazīstama ar Sisī Džounsas lomu Disneja seriālā „Shake It Up”. Drīzumā redzēsim viņu uz lielajiem ekrāniem komēdijā „Blended”, kurā spēlē arī Drū Berimora un Adams Sendlers.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press