Holivudas dīvas dodas labdarības vakariņās pie prinča Viljama. Balle pilī. FOTO
Keita Mosa, Keita Blanšeta un Emma Vatsone aicinātas uz prinča Viljama rīkotajām labdarības vakariņām Vindzoras pilī.
Slavenības
2014. gada 14. maijs, 18:15

Holivudas dīvas dodas labdarības vakariņās pie prinča Viljama. Balle pilī. FOTO

Jauns.lv

Princis Viljams otrdien, 13. maijā, Vindzoras pilī Anglijā rīkoja labdarības vakariņas, ko apmeklēja arī virkne Holivudas slavenību.

Hercogiene Ketrīna šoreiz nepavadīja vīru uz svinīgo pasākumu. Daudzi lēš, ka viņa palikusi mājās, auklējot nepilnus desmit mēnešus veco dēliņu – princi Džordžu.

Lai suminātu „The Royal Marsden” slimnīcas darbu, princis bija sarīkojis labdarības vakariņas savas vecmāmiņas – karalienes Elizabetes II – ārpus Londonas rezidencē Vindzoras pilī, ko uzskata par lielāko apdzīvoto pili Eiropā. Uz svinībām bija lūgtas tādas slavenības kā aktrises Keita Blanšeta, Emma Vatsone un Helēna Bonema-Kārtere, supermodele Keita Mosa, šā brīža pieprasītākā britu modele Kara Delaviņja, kā arī slavenību un karaliskās ģimenes fotogrāfs Mario Testino, dziedātāja Emelija Sandē, Šerloku Holmsu atveidojošais aktieris Benedikts Kamberbačs un vēl citi.

Daudzi, iespējams, bija apbēdināti, ka šajā pasākumā nevarēja satikties ar prinča Viljama šarmanto sievu – hercogieni Ketrīnu, taču viņa aizvien ir bērna kopšanas atvaļinājumā.

Pasākumu apmeklēja arī modes dizainers Ralfs Lorēns (74) ar ģimeni. Viņam šajā vakarā bija izrādīts īpašs gods, jo dizainers pilnā apjomā sponsorējis jauno krūts vēža centra izveidi slimnīcā. Starp citu, daudzi no viesiem uz pasākumu bija ieradušies šī dizainera darinātajos tērpos. Viņu skaitā bija arī aktrises Margota Robija, Emma Vatsone, Keita Blanšeta un Helēna Bonema-Kārtere.

Ralfs Lorēns uz svinīgajām vakariņām bija ieradies kopā ar savu kundzi Rikiju, ar kuru ir precējies jau 50 gadu. Pāris līdzi bija ņēmis arī savus trīs dēlus. Viens no viņiem, Deivids, ir precējies ar bijušā ASV prezidenta Džordža Buša brāļa meitu, modeli Lorēnu Bušu jeb Lorēnu Lorēnu – kā viņu pazīst pēc kāzām.

Svinīgo vakariņu galds 200 lūgtajiem viesiem bija klāts 55 metru garajā Sv. Džordža zālē. Princis Viljams pie galda sēdēja līdzās dizainera Ralfa Lorēna sievai Rikijai un slimnīcas „The Royal Marsden” vadītājam Ianam Molsona kungam. Viņam pretī sēdēja Ralfs Lorēns, bet viņam līdzās aktrise Keitai Blānšetai un JCB dibinātāja lorda Bamforda kundze lēdijai Bamforde.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press