Kailfoto meistars Sokolovs atklāj savas ideālās sievietes recepti
Kailfoto meistars Aleksandrs Sokolovs ir savas ideālās sievietes meklējumos. Viņš gan necer tādu atrast.
Slavenības

Kailfoto meistars Sokolovs atklāj savas ideālās sievietes recepti

Jauns.lv

Erotisko bilžu fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs sociālajos tīklos dalījies pārdomās par ideālās sievietes meklējumiem un to, kādām īpašībām ir jābūt viņa ideālajai sievietei.

Kailfoto meistars Sokolovs atklāj savas ideālās si...

„Pēdējā laikā saņēmu daudz jautājumu par savam attiecībām. Vairākiem cilvēkiem attiecības tiešām ir svarīga dzīves sastāvdaļa. Man arī tā būtu, ja es strādātu kaut kādā citā nozarē. Jau 12 gadus es katru dienu fotografēju sievietes. Nav brīnums kā tāds darbs ļoti negatīvi ietekmē manu privāto dzīvi. Ir pilnīgi loģiski, ka es tagad savādāk skatos uz sievietēm. Kā vīrietis, esmu kļuvis nereāli izvēlīgs un piekasīgs. Man ir pamatota sajūta, ka es nekad nebūšu laimīgs attiecībās. Man nav ilūziju, un es saprotu, ka nevaru noķert abus zaķus. Tāpēc es sen jau pārdevu dvēseli sātanam un izvēlējos būt izcils mākslinieks. Lai attiecības veido citi,” ziņo Sokolovs.

Tomēr neskatoties uz saviem secinājumiem par otrās pusītes meklējumiem viņš nav atmetis cerību reiz sastapt savu liktenīgo sievieti: „Bet dažreiz es aizdomājos, kādai ir jābūt sieviete, kuru es varētu ielaist savā mistiskā dzīvē... Man nepietiek plikas mīlestības un tikai lai būtu labs cilvēks. Man ir savas ļoti īpašas prasības kādai ir jābūt sievietei man blakus,” tā Sokolovs. Tātad, dāmas, ja atbilstat Sokolova deviņām prasībām, uz priekšu!

1. Viņai jābūt tādai, lai es jutos viņai svarīgs un nozīmīgs.

2. Jābūt tādai, lai viņa mani motivētu straujāk attīstīties un iet uz priekšu.

3. Jāatbalsta visā, ko es daru.

4. Jābūt tādai, lai es varētu nofotografēt viņu žurnāla vākam - simpātiskai, tievai un garai.

5. Jābūt drosmīgai un pašpārliecinātai, lai būtu vienaldzīgs sabiedrības viedoklis.

6. Viņai jābūt tādai, lai mēs nevarētu visas tēmas izrunāt divu nedēļu laikā, un tālāk mums nebūtu par ko runāt.

7. Jābūt sportiskai, kura ļoti seko kādu pārtiku ēd.

8. Jābūt tādai, kurai patīk popularitāte, gaumīgas drēbes un preses uzmanība. Tā lai viņa varētu kopā ar mani iet uz Oskara balvas pasniegšanu.

9. Viņai jābūt tādai, kurai patīk saņemt dāvanas un tērēt naudu.

Pats Sokolovs, reāli izvērtējot savas prasības, gan uzreiz atzīst: „Esmu liels puika un saprotu, ka tas viss ir pilnīga utopija. Ar tādam prasībām nopietnas attiecības man nespīd, bet gadījuma sakari man nav aktuāli. Sievietes man var būt tikai draugi, ne vairāk.”

Aleksandra Sokolova populārākās fotogrāfijas

Aleksandra Sokolova populārākās fotogrāfijas

Kasjauns.lv/ Foto: Aleksandrs Sokolovs (sokolovstudio.lv)