Fila Kolinsa meita piedod, ka viņš nebija tāds tēvs, kā pienāktos
Jaunā Holivudas aktrise Lilija Kolinsa nesen kā izdevusi savu pirmo grāmatu, kurā lasāma arī publiska vēstule tētim, slavenajam mūziķim Filam Kolinsam, kurš bieži nav bijis līdzās meitai, kad viņai vajadzējis. Lilija mācās tikt tam pāri un apgalvo, ka ir piedevusi. Abiem vēl esot gana daudz laika, lai visu vērstu par labu.
Slavenības
2017. gada 12. marts, 05:34

Fila Kolinsa meita piedod, ka viņš nebija tāds tēvs, kā pienāktos

Jauns.lv

Britu mūziķim Filam Kolinsam (66) ir pieci bērni no trim sievietēm. Kāds gan tur brīnums, ka viņam bija grūti savienot laiku, lai būtu par labu tēvu visām savām atvasēm! Nesen Kolinss saņēmis publisku piedošanu no meitas, aktrises Lilijas Kolinsas (27).

Daudzsološā Holivudas aktrise Lilija Kolinsa uzrakstījusi atklātu vēstuli savam tētim grupas „Genesis” mūziķim Filam Kolinsam, norādot, ka „piedod”, ka viņš „nebija tāds tētis, uz kādu es cerēju”.

Lilija, kura šogad bija nominēta „Zelta globusa” balvai par tēlojumu filmā „Rules Don’t Apply”, šo vēstuli publiskojusi savā pirmajā grāmatā, kurai devusi nosaukumu „Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me”.

Grāmatā Lilija raksta: „Es tev piedodu, ka ne vienmēr biji līdzās, kad man to vajadzēja, un, ka nebiji tāds tētis, uz kādu es cerēju.”

„Es piedodu tavas kļūdas. Un, lai gan varētu šķist, ka ir par vēlu, tā nav. Vēl aizvien ir tik daudz laika, lai dotos tālāk.”

Lilija ir Fila Kolinsa un viņa otrās sievas amerikānietes Džilas Tavelmenas vienīgais bērns. Meitai bija pieci gadi, kad viņas vecāki ar skandālu izšķīrās. To, ka aiziet no ģimenes, mūziķis sievai pavēstīja pa faksu, vēl papildinot ar aizskarošiem vārdiem. Viņš bija atradis gados jaunu mīļāko. Viņš Orianu vēlāk arī apprecēja un pārcēlās uz sievas dzimto zemi Šveici, lai baudītu 20 mierīgus gadus šajā beznodokļu zonā.

Pēc vecāku šķiršanās Lilija ar mammu, mākslas dīleri Džilu Tavelmenu, pārcēlās uz dzīvi Losandželosā. Meita tēvu satika vien skolas brīvdienās.

Savā atklātajā vēstulē tēvam, kas ir daļa no aktrises privātajām esejām, kuru mērķauditorija ir tīņu vecuma meitenes, Lilija tēvam velta arī šādas rindas: „Mēs visi izdarām izvēles. Lai gan dažas no tavējām neatbalstu, mēs nevaram mainīt to, kas bijis.”

„Es mācos pieņemt tavu rīcību un skaļi paužu to, kā jūtos. Es pieņemu un respektēju skumjas un dusmas par to, ko darīji vai nedarīji, sniedzi vai nesniedzi.”

Savā pirmajā grāmatā Lilija Kolinsa stāsta arī par savu cīņu ar bulīmiju un anoreksiju, kas esot stresa sekas, ko radījusi viņas tēva šķiršanās no trešās sievas Orianas Sevijas 2008. gadā.

Fils Kolinss, kura kapitāls novērtēts 115 miljonos sterliņu mārciņu un kurš pārdevis vairāk nekā 150 miljonus savu ieraksta kopiju visā pasaulē, pirms gada atjaunojis attiecības ar trešo sievu Seviju, kurai savulaik šķiroties bija spiests samaksāt 25 miljonus sterliņu mārciņu.

Mūziķis šobrīd dzīvo Maiami ar jaunākajiem bērniem – dēliem Metjū (12) un Nikolasu (15). Starp citu, Nikolass šogad dosies tēvam līdzi viņa atkalatgriešanās turnejā un uz skatuves kāps kā bundzinieks.

Kolinsam ir arī 40 gadus vecs dēls Saimons no pirmās sievas Andreas Bertorelli. Viņš ir tēvs arī Bertorelli meitai Džoulijai (44), kuru kopdzīves laikā oficiāli adoptēja.

Pērn Andrea Bertorelli iesūdzēja tiesā savu bijušo vīru, par to, ka viņš savā nesen izdotajā biogrāfijā publicējis „nepatiesus apgalvojumus”.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press