Tik maz Aminatai pietrūka, lai viņas superhits cīnītos par triumfu Eirovīzijā. VIDEO
Pietrūka nieka tiesas, lai Aminatas Savadogo dziesma "I`m like a Wolf" aizbrauktu uz Eirovīziju kā kompozīcija no Lietuvas.
Slavenības
2017. gada 13. marts, 15:00

Tik maz Aminatai pietrūka, lai viņas superhits cīnītos par triumfu Eirovīzijā. VIDEO

Jauns.lv

Latvijas dziedātājas un dziesmu autores Aminatas Savadogos kompozīcija „I'm like a Wolf” Lietuvas Eirovīzijas finālā ierindojas otrajā vietā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lietuva 11. martā noskaidroja savu pārstāvi Eirovīzijas konkursam un finālā septiņu labāko dziesmu vidū bija arī latvietes Aminatas Savadogo kompozīcija „I'm like a Wolf”, kuru izpildīja lietuviešu dziedātāja Aiste Pilvelīte. Aminata ir dziesmas vārdu autore un arī mūzikas līdzautore kopā ar Kasparu Ansonu. Šī dziesma palika godpilnajā otrajā vietā, bet uz Eirovīziju Kijevā brauks lietuviešu grupa „Fusedmarc” ar dziesmu „Rain of Revolution”.

Kā zināms, Aminatas vārds Eirovīzijā jau izskanējis divkārt – 2015. gadā, kad viņa ar savu „Love Injected” ierindojās sestajā vietā, un pērn, kad ar viņas sacerēto dziesmu „Heartbeat” Eirovīzijā startēja daiļais Justs Sirmais.

Aiste Pilvelīte Lietuvas atlasē uz Eirovīziju izpilda Aminatas Savadogo dziesmu „I'm like a Wolf” Lietuva Eirovīzijā startēs ar „Fusedmarc” kompozīciju „Rain of Revolution”

Aminatas Savadogo pirmais solokoncerts "Red Moon"

 


Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi”