Dziedātāja Lilija Allena parāda sevi pagalam dīvainā veidā! FOTO
Pikanto klipiņu, kurā Lilija Allena nofilmējusi kā pati stāv spoguļa priekšā bez krūštura un dejo, popzvaigzne parakstījusi vārdiem: „Foršā mamma”.
Slavenības
2014. gada 29. maijs, 04:11

Dziedātāja Lilija Allena parāda sevi pagalam dīvainā veidā! FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Lilija Allena (29), kas atzinusi, ka atgriezusies mūzikā, jo pietrūcis dizaineru tērpu, somiņu un labu galdiņu restorānos, nesen atgādinājusi faniem par savu esamību, publicējot provokatīvu video.

2011. gada jūnijā Lilija Allena apprecējās, kļuva par māmiņu divām meitiņām un no mūzikas biznesa aizgāja, lai baudītu klusu dzīvi Anglijas laukos kopā ar ģimeni. Taču dumpinieces gars viņā mīt aizvien, arī pēc atgriešanās popmūzikā dziedātājai patīk „kacināt” publiku.

Otrdien Lilija savā „Instagram” blogā ievietojusi videoklipiņu, kurā parāda sevi bez krūštura, dejojam Drake dziesmas „Started From The Bottom” pavadībā. Lai gan klips ir pikants, tas nav pārāk seksīgs, jo popzvaigzne tērpusies „Spanx” augumu koriģējošajās biksītēs, kas sniedzas no ceļgaliem līdz pat krūtīm.

Lilija ar vienu roku piesedz kailās krūtis, bet ar otru filmē sevi spogulī, ka arī dejo un dzied līdzi fonā skanošajai melodijai. Dziedātāja pati iesmej par sevi, klipu parakstot ar vārdiem: „Foršā mamma”.

Pirmajā nedēļā pēc jaunā albuma „Sheezus” iznākšanas, tas ierindojās britu albumu topa pirmajā vietā.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press