Džilindžers un Ķesteris Dailes teātra kafejnīcas atklāšanā atpūšas kā brīvi vīrieši. FOTO
Režisora Dž. Dž. Džilindžera kolēģi novērojuši, ka pēc šķiršanās no aktrises Elīnas Dzelmes, režisors kļuvis smaidīgāks, atvērtāks un omulīgāks.
Slavenības
2014. gada 3. jūnijs, 20:31

Džilindžers un Ķesteris Dailes teātra kafejnīcas atklāšanā atpūšas kā brīvi vīrieši. FOTO

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē ar svinībām atklāta Dailes teātra vasaras kafejnīca „Epikūra dārzs”. Un ballīti sanākušie aktieri lielākoties laiku vadīja ar savām otrajām pusītēm, savukārt aktieris Ģirts Ķesteris un režisors Dž. Dž. Džilindžers pēc šķiršanās no savām sievietēm atpūtās jau kā brīvi vīrieši.

Viesus, kas bija ieradušies uz svinībām, pie Dailes teātra vasaras kafejnīcas „Epikūra dārza” ieejas sagaidīja pats kafejnīcas saimnieks Guntars Liepiņš. Savukārt pasākuma vadītāja pienākumi bija uzticēti aktierim Gintam Andžānam, bet par muzikālo izklaidi rūpējas grupa „5MS”. Svētku vakarā viesi tika cienāti ar siltu boršču un paelju, bet, iestājoties pusnaktij, tika sagriezta un dalīta svētku kūka.

„Epikūra dārza” vasaras sezonas atklāšanas svinības šoreiz norisinājās mierīgā gaisotnē bez trakulīgām dejām un citām jestrām izklaidēm. Klātesošie klausījās mūziku, mielojās ar sarūpēto cienastu un nodevās sarunām. Viesu vidū bija aktieri - Gundars Silakaktiņš ar sievu Jurati, Maija Doveika ar savu mīļoto vīrieti Mārtiņu Buti, Ieva Aleksandrova-Eklone ar dzīvesbiedru Elvingu Eklonu, Aldis Siliņš ar dzīvesbiedri Sabīni, Lauris Subatnieks ar dzīvesbiedri Lindu Saulīti un citi.

Tikmēr bez dāmām atpūtās režisors Dž. Dž. Džilindžers un aktieris Ģirts Ķesteris, kuri nesen pārtraukuši attiecības ar mīļotajām. Kā atzina režisora Dž. Dž. Džilindžera kolēģi, viņš pēc šķiršanās no sievas aktrises Elīnas Dzelmes burtiski atplaucis, kļuvis smaidīgāks un omulīgāks. Arī pats Džilindžers, smēķējot vienu cigareti pēc otras, kolēģiem teica, ka šo vakaru jau bauda brīva vīrieša statusā. Tādā pat statusā viņam pievienojās arī aktieris Ģirts Ķesteris, kura draudzene aktrise Kristīne Nevarauska nu manīta multimākslinieka Arta Dzērves sabiedrībā. Nesagaidījuši svētku kūku, brīvie Dailes teātra vīrieši - Ķesteris un Džilindžers - pameta svinību vietu.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica