Slavenības
2017. gada 8. marts, 05:15

Kristaps Valters izšķīries no sievas - viņa triju bērnu mātes

Jauns.lv

Sportistu aprindās runā, ka basketbolists Kristaps Valters (35), kurš nesen pievienojās Latvijas čempionvienībai “Valmiera/Ordo”, atstājis laulāto draudzeni un trīs bērnu māti Džeinu Ansoni-Valteri, un atradis sev jaunu aizraušanos – vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

2015. gada decembrī Valters, esot Turcijas augstākās līgas klubas Ankaras "Turk Telekom" sastāvā, savainoja Ahileja cīpslu, kuras dēļ izskanēja runas, ka viņam sezona un varbūt pat karjera jau beigusies. Tomēr Kristaps atlaba un devās laukumā aprīļa beigās, bet pēc pāris mačiem atkal atsvaidzināja to pašu savainojumu. Valters nebija spēlējis basketbolu kopš 2016. gada pavasara un izskanēja runas, ka kādreizējais Latvijas valstsvienības saspēles vadītājs varētu būt kāris botas pie nagliņas. Esot bez darba, Kristaps pievērsās jauno basketbolistu trenēšanai. Un daudziem radās iespaids, ka Valters daudz laika veltīja arī ģimenes dzīvei, jo pērn 28. septembrī, tieši desmit dienas pēc sportista 35. jubilejas, pasaulē nāca Kristapa un viņa sievas Džeinas Ansones-Valteres trešā kopīgā atvase – meita Abigeila. Valteriem jau bija divas meitas – Tabita (3) un Liora (2). Otro sievu Džeinu Kristaps apprecēja 2013. gada vasarā, dažus mēnešus pēc Tabitas piedzimšanas.

Tomēr Valteru ģimenei tuvu stāvoši ļaudis jau sen apspriež, ka Kristapa un Džeinas laulībai neilgi pirms jaunākās meitas piedzimšanas pienāca grūti laiki, proti, pamatīgi sašķobījušās Valtera un viņa laulātās draudzenes attiecības. Kamēr gaidībās esošā Džeina nodevās rūpēm par mazajiem bērniem, Kristaps jau aizvadītajā vasarā bija biežs viesis Rīgas naktsklubos, kur nevairījās izrādīt uzmanību citām daiļā dzimuma pārstāvēm. Rudenī Valters no paziņām neesot pat centies īpaši slēpt, ka viņam uzplaucis romāns ar šovmeņa Renāra Zeltiņa bijušo draudzeni Lāsmu Jukoni. Abi nereti manīti kopā izklaidējamies klubos, tomēr attiecības uzturējuši aizraušanās līmenī, bez tālejošiem plāniem. Kristaps pēc kopdzīves pārtraukšanas pārcēlies dzīvot pie sava tēva – Latvijas basketbola leģendas Valda Valtera – un gan ar bērniem no pirmās laulības ar Signi, gan trejmeitiņām, kas dzimušas attiecībās ar otro sievu Džeinu, ik pa laikam pārsvarā tiekas tikai kā ciemiņš.

Kad pirms dažām nedēļām žurnāls “Kas Jauns ” sazinājās ar Džeinu, viņa nedz noliedza, nedz apstiprināja ziņas, ka ar Kristapu kopā nedzīvo jau krietnu laiku un par atvasēm viņa faktiski rūpējas viena. „Šajā jautājumā nevēlos sniegt jelkādus komentārus,” bilda basketbolista Kristapa Valtera laulātā.

Kasjauns.lv/Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva, Facebook