Šenona Dohertija pēc ķīmijterapijas jau iznāk publikā
Aktrise Šenona Dohertija apmeklējusi savas autoritātes Marka Činga (attēlā) labdarības pasākumu, kas veltīts rūpēm par dzīvniekiem. Aktrise ir liela dzīvnieku mīļotāja un atzinusi, ka jūtas laimīga, ka var būt šajā pasākumā, kas norisinājās tikai dažas dienas pēc tam, kad viņa bija pabeigusi ķīmijterapiju un apstarošanu savā cīņā ar krūts vēzi.
Slavenības
2017. gada 8. martā, 15:14

Šenona Dohertija pēc ķīmijterapijas jau iznāk publikā

Jauns.lv

Aktrise Šenona Dohertija (45) neļauj, lai viņas cīņa ar krūts vēzi traucētu palīdzēt citiem nelaimē nonākušajiem. Aizvadītajā nedēļā viņa sociālajos tīklos vēstīja, ka beigusi ķīmijterapijas un apstarošanas kursus un tagad atliekt tikai gaidīt. Bet jau pāris dienu vēlāk Dohertija apmeklējusi pirmo saviesīgo pasākumu.

Šenona Dohertija pēc ķīmijterapijas jau iznāk publ...

Tikai dažas dienas pēc tam, kad seriālu „Beverlihilsa 90210” un „Amulets” zvaigzne Šenona Dohertija beigusi visu viņai nozīmēto krūts vēža ārstēšanas kursu, viņa apmeklējusi labdarības pasākumu, kas veltīts rūpēm par dzīvniekiem un to labklājību. „Es jūtos lieliski,” pasākumā viņa apliecinājusi slavenību žurnāla „People” reportierim. „Jūtos tiešām lieliski, jūtos laimīga. Laimīga, ka esmu šeit, laimīga, ka varu stāvēt līdzās Markam [Markam Čingam – fonda „Animal Hope and Wellness Foundation” dibinātājam], laimīga, ka varu būt daļa no šī labdarības fonda, laimīga, ka varam runāt to vārdā, kuriem nav balss tiesību; un vienkārši laimīga.”

Šenona Dohertija, kura ir dedzīga dzīvnieku mīļotāja, teic, ka jutusi pienākumu būt daļa no šī fonda.

„Manā dzīvē bijuši tikai daži varoņi. Mans tētis, kurš devās aizsaulē pirms sešarpus gadiem un bija mans labākais draugs un absolūts varonis, un Marks,” norādījusi Dohertija. „Marks manās acīs ir varonis un es viņu apbrīnoju. Pat nevaru pateikt, cik reižu sev esmu teikusi ‘Es vēlos būt tāda kā viņš. Es vēlos darīt to pašu, ko viņš. Kaut es varētu īstenot tik daudz pārmaiņu, kā viņš.’ Tāpēc es zvanīju viņiem un lūdzos, lai ļauj sakopt suņus vai darīt jebko citu, kas nepieciešams.”

Aktrisei Šenonai Dohertijai krūts vēzi konstatēja 2015. gadā. Viņa uzskata, ka pie laikus neatklātās slimības vainojams viņas menedžeris, kurš novilcinājis medicīniskās apdrošināšanas termiņus, kā rezultātā viņa nav varējusi laikus diagnosticēt slimību un uzsākt ārstēšanos.

Šenona Dohertija iziet sabiedrībā dažas dienas pēc ķīmijterapijas un apstarošanas kursa beigām. 2017. gads

Aktrise Šenona Dohertija apmeklējusi savas autoritātes Marka Činga labdarības pasākumu, kas veltīts rūpēm par dzīvniekiem. Tas noticis tikai dažas dienas ...

Šenona necentās slēpt savu smago slimību no faniem un ar „Instagram” blogā publiskotu fotogrāfiju palīdzību informējusi savus sociālo tīklu sekotājus par to, kā norit viņas cīņa ar ļauno kaiti. Šenona fotogrāfijās atrādīja pat tādu traumējošu mirkli, kad viņa noskuva sev matus pirms ķīmijterapijas uzsākšanas.

Pavisam nesen Šenona vērsās pie saviem sociālo tīklu sekotājiem, lūdzot kopā ar viņu gaidīt, vai ārstēšanās kurss būs nesis pozitīvus rezultātus. Aktrise savā blogā pavēstīja, ka pabeigusi sev nozīmētos mokošos ķīmijterapijas un apstarošanas kursus. „Pēdējā „ķīmijas” diena. Man pavisam izsīkuši spēki, esmu izmocījusies... Taču esmu pabeigusi visus kursus, to skaitā arī apstarošanu. Tagad sākas gaidīšanas process... Es gaidu pārbaužu rezultātus: tie parādīs, vai man izdevies uzvarēt vēzi, vai nē. Gaidīšana... Tie, kas slimo ar vēzi, mani sapratīs. Tie, kas cieš no šīs slimības, vienmēr gaida un cer. Protams, līdz zināmam brīdim...,” rakstīja Šenona Dohertija.

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

Ķīmijterapijas rezultātā Šenonai Dohertijai saujām sāka izkrist mati. No sākuma viņa pieņēma lēmumu nogriezts īsu zēngalviņu, tad mohikāņu frizūru ar izskūtiem deniņiem, līdz beidzot noskuva tos pavisam.

Šenonas Dohertijas cīņa ar krūts vēzi

Ķīmijterapijas rezultātā Šenonai Dohertijai saujām sāka izkrist mati. No sākuma viņa pieņēma lēmumu nogriezts īsu zēngalviņu, tad mohikāņu frizūru ar ...

Šenona Dohertija noskuj matus cīņā ar vēzi

Smagās slimības skartā seriāla "Beverlihilsa 90210" aktrise Šenona Dohertija publisko, kā noskuj matus.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press