11 nedēļas pēc draudzenes nāves Džegers izklaidējas ar citām sievietēm! FOTO
Miks Džegers ar vienas nakts dēku viesnīcā Cīrihē. „Viņam sekss ar sievieti ir kā aiziet līdz ledusskapim un izņemt no tā alus pudeli. Viņam tas nav nekas ar dziļāku nozīmi,” norādījis paziņa.
Slavenības
2014. gada 15. jūnijs, 15:49

11 nedēļas pēc draudzenes nāves Džegers izklaidējas ar citām sievietēm! FOTO

Jauns.lv

Pagājušas tikai 11 nedēļas kopš dizaineres L’Renas Skotas traģiskās nāves, bet „The Rolling Stones” mūziķis Miks Džegers (70) jau rītus sagaida kopā ar citām sievietēm. Grupas kolēģi esot priecīgi, ka viņš atgriezies pie vecajiem paradumiem.

Miks Džegers ar grupu nesen uzstājās Berlīnē. Bet pēc koncerta? Draugi apgalvo, ka agras rīta stundas rokeris sagaidījis pilsētā kopā ar kādu senu simpātiju. Šķiet, ka rītus roka veterāns vairs nesagaida viens...

Dāma, ar kuru Džegers kavēja laiku Berlīnē nav tā pati mazā brunete, kuru aizvadītajā nedēļā Šveicē paparaci nofotografēja kopā ar mūziķi uz viesnīcas numuriņa balkona. Tā arī nav modele, aktrise un dziedātāja Noa Tišbija, kura internetā pati publicējusi attēlu kopā ar Džegeru, kas uzņemts viesnīcas numuriņā Izraēlā aizvadītajā nedēļā.

Runājot ar turnejas komandu, top skaidrs, ka Mika Džegera dzīvē tagad ir neskaitāmas sievietes, bet mis Tišbija, lai gan skaista, patiesībā nav viena no viņām.

Ar Tišbiju viņu vienojot tikai draudzīgs flirts. „Viņi iepazinās Karību salās, taču viņiem nav seksa, šai vienai tikai patīk publicitāte,” norādījis kāds paziņa.

Kompāniju Džegers meklējot sev citur. Pagājušas tikai 11 nedēļas kopš šokējošās vēsts par rokera ilggadējās draudzenes L’Renas Skotas pašnāvību. Pāris bija kopā no 2001. gada, bet tā arī mūziķis draudzeni neapprecēja. Redzot, ka tik ātri Džegers ticis pāri zaudējuma sāpēm, vairāki draugi norāda, ka abu attiecības bijušas saspīlētas un pirms L’Renas nāves viņi jau bijuši uz šķiršanās robežas.

Redzot, kā Džegers tagad maina sievietes, nākas secināt, ka draudzenes piemiņu viņš netur īpašā vērtē. L’Renas māsa Džena norādījusi: „Nav brīnums, ka viņa bija tik nomākta.”

„Miks atkal ir atgriezies pie vecajiem trikiem ar sievietēm kopš atsākās turneja,” norādījis anonīms informators. „Viņam jau ir bijušas vairākas. Visi [grupasbiedri] jūtas ar to apmierināti un pat iepriecināti. Esot labi redzēt viņu ‘atkal zirgā’.”

„Ar Cīrihē satikto sievieti viņš iepazinās naktsklubā. Tā bija tikai garāmejoša dēka un jau ir beigusies, viņš ir devies pie nākamās,” zina teikt paziņa.

Kas gan viņa bija? Daži ziņu avoti vēsta, ka sieviete bijusi krievu balerīna, taču šī informācija nav apstiprināta. Tomēr, lai kas viņa būtu, romāns Džegeram bija tikai nenozīmīga seksuāla izklaide.

Cik gan Džegeram dzīves laikā vispār bijis mīļāko? Viņa bijusī mīla, Francijas eksprezidenta Nikolā Sarkozī sieva Karla Bruni apgalvo, ka viņai mūziķis savulaik lielījies, ka esot pārgulējis ar 4 000 sievietēm. To viņš apgalvojis pirms divdesmit gadiem, esot enerģisks piecdesmitgadnieks.

„Miks nespēj dzīvot bez sievietēm,” norādījusi kāda paziņa, kas pazīst rokeri jau desmit gadu. „Viņam sekss ar sievieti ir kā aiziet līdz ledusskapim un izņemt no tā alus pudeli. Viņam tas nav nekas ar dziļāku nozīmi.”

Džegers nemitīgi vērpj intrigas ar vecām mīlestībām un ievieš sev jaunas, un to visu izbauda. Brunčumednieks varētu būt viņa otra profesija, tūlīt aiz mūziķa aroda. Viņa lielākais hobijs, ja neskaita kriketu un finanšu lapu pārlapošanu savā iPad, ko viņš vienmēr nēsā līdzi oranžas krāsas ādas somā.

„Nedomāju, ka viņš tik drīz uzsāks vēl kādas nopietnas attiecības, jo tas būtu aizvainojums L’Renai, taču šādas dēkas viņaprāt ne,” izteicies paziņa.

„Cīrihes meiteni viņš neparādīja fotogrāfiem tīšuprāt,” uzskata paziņa. „Taču grupas biedri ir priecīgi, ka tas nācis gaismā. Miks nevēlas, lai viņu uztvertu kā bēdu sagrauztu večuku, kas meklē sev nākamo sievu.” Runā, ka ar Cīrihes meitenes „zīmēšanos” uz viesnīcas balkona viņš vēlējies padot ziņu savai otrajai sievai Džerijai Holai, ar kuru mūziķim ir trīs kopīgi bērni, un kura it kā devusi zīmi, ka vēlētos attiecības atjaunot. „Viņš gribēja nodot zīmi Džerijai, skaidri liekot manīt, ka nav pieejams. Viņa tagad bijusi līdzās izrādot simpātijas, kas ir jauki, taču Miks pavisam nevēlas atkal ar viņu saistīties.”

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press