Sāras Džesikas Pārkeres rokas nodod patieso vecumu. FOTO
Sāra Džesika Pārkere bija tērpusies modes nama „Schiaparelli” kleitā, bet rokas greznojusi gredzentiņiem un rokassprādzēm. Taču stilīgās rotas nespēja novērt uzmanību no aktrises izteikti dzīslotajām rokām.
Slavenības
2014. gada 15. jūnijs, 20:47

Sāras Džesikas Pārkeres rokas nodod patieso vecumu. FOTO

Jauns.lv

Sāra Džesika Pārkere allaž izskatījusies stilīga un jaunavīga, – kā uz ekrāniem, tā ikdienas gaitās. Viņas augums atstāj krietni jaunākas sievietes iespaidu, taču neviens no mums nespēj apiet novecošanās procesu. Un rokas to nodod...

Seriāla „Sekss un lielpilsēta” zvaigzne Sāra Džesika Pārkere nākamgad svinēs jau piecdesmito gadskārtu, taču aktrisei aizvien izdodas uzturēt jaunavīgi slaidu augumu kā meitenei, kas ir vismaz uz pusi jaunāka. Par to viņu apskauž ne viena vien divdesmitgadniece. Taču, lai kā mēs censtos, rokas un ceļgali parasti norāda uz patieso vecumu. Pat Holivudas dīvas nespēj to mainīt, kaut arī viņam ir neierobežoti līdzekļi, lai ļautos visefektīvākajām kosmētikas procedūrām – kā dabiskām, tā plastikas ķirurgu piedāvātām.

Otrdien Sāra Džesika Pārkere apmeklēja labdarības pasākumu Ņujorkā. Aktrise bija tērpusies modes nama „Schiaparelli” romantiskā kleitā, bet rokas greznojusi gredzentiņiem un rokassprādzēm. Taču greznās un stilīgās rotas nespēja novērt uzmanību no aktrises sīku krunciņu klātajām un izteikti dzīslotajām rokām.

„Sāra uzskata, ka ir normāli ik dienas pavadīt sporta zālē vismaz divas stundas, kā arī noskriet 5 jūdzes (8 km),” stāsta paziņa. „Turklāt viņa ēd tik minimāli, cik tas cilvēkam vispār iespējams.”

Rokas daudz ātrāk sāk izskatīties savecējušās tieši tām sievietēm, kuras pārmērīgi cenšas ieturēt slaido līniju un ir zem sava normālā svara.

Aizvadītajā mēnesī, kad Andželina Džolija apmeklēja filmas „Melnā burve Malefisenta” pirmizrādi, dzīslas acīmredzami izspiedās ne tikai uz viņas plaukstu virspuses, bet arī uz izteikti tievajām rokām.

39 gadus vecā Džolija ir 1.73 m gara un sver tikai 44 kg. Baumo, ka aktrise nolēmusi apmeklēt lāzerprocedūras, lai mazinātu izspiedušos dzīslu problēmu.

Arī 55 gadus vecā Madonna cieš no ļoti dzīslotām rokām. Popzvaigzne smagi strādā sporta zālē, lai uzturētu augumu jaunavīgi slaidu, taču dzīslotajām rokām šī slodze par labu nenāk.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press