Pirmo reizi kā pāris! Princis Harijs ar Meganu apmeklē draugu kāzas Jamaikā. FOTO
Princis Harijs un aktrise Megana Mārkla pirmo reizi kā pāris apmeklējuši Harija labākā drauga kāzas Jamaikā.
Slavenības
2017. gada 6. marts, 16:41

Pirmo reizi kā pāris! Princis Harijs ar Meganu apmeklē draugu kāzas Jamaikā. FOTO

Jauns.lv

Nav šaubu, ka princis Harijs (32) ir iemīlējies. Aizvadītajā nedēļas nogalē viņš apmeklēja draugu kāzas Jamaikā un līdzi bija aicinājis arī savu mīļoto meiteni, seriāla „Suits” zvaigzni Meganu Mārklu (35).

Aktrise Megana Mārkla kāzu svinībām bija izvēlējusies elegantu maxi kleitu ar ziedu apdruku, ko darinājis kanādiešu zīmols „Erdem” (1200 sterliņu mārciņu), bet princis Harijs bija tērpies baltā kreklā un tumši zilā „Gieves & Hawkes” uzvalkā. Megana koptēlu bija papildinājusi ar miesas krāsas „clutch” somiņu un 249 sterliņu vērtām „Dior” saulesbrillēm.

Aktrise bija rotājusies ar „Cartier” zelta rokassprādzi 5000 sterliņu mārciņu vērtībā. Runā, ka tā neesot dāvana no Harija. Meganas roku tā rotājusi jau 2011. gadā, viņas kāzu dienā ar pirmo vīru, tāpēc izteikts minējums, ka tā patiesībā esot kāzu dāvana no viņa.

„Šis princim Harijam ir liels notikums, jo precas viens no viņa labākajiem draugiem Toms „Skipijs” Inskips,” vēl pirms prinča ierašanās Jamaikā, atzinusi karaliskā korespondente Keitija Nikola. „Tas ir nozīmīgs notikums arī viņai, dodoties līdzi kā pavadonei. Šajās kāzas valdīs liela jautrība. Būs arī daudz alkohola. No daudziem Harija draugiem esmu dzirdējusi, ka līdz gada beigām viņš varētu izteikt Meganai bildinājumu.”

Megana kāzu svinībās nekautrējās izrādīt savu pieķeršanos princim Harijam arī publiski un kādā brīdī redzēta apliekam roku mīļotajam ap pleciem.

Princis Harijs Jamaikā ieradies jau trešdien, lai varētu piebiedroties draugam viņa rīkotajā vecpuišu ballītē. Harijs bija viens no 14 līgavaiņa vedējiem. Karaļnama pārstāvji neizmanto privātās lidmašīnas savām personīgajām vajadzībām, tāpēc princis ceļu uz Jamaiku mērojis pasažieru lidmašīnā. Viņš izmantojis „Virgin Atlantic” piedāvātos pakalpojumus un lidojis no Getvikas lidostas Londonā līdz Sangsteras starptautiskajai lidostai Montegobejā, Jamaikā. Princis gan rezervējis sev vietu „Premium” klasē (tā ir ērtāka nekā ekonomiskā klase, bet lētāka nekā biznesa klase) un par šo avio lidojumu samaksājis vairāk nekā 2000 sterliņu mārciņu.

Megana Jamaikā ieradusies nākamajā dienā no Toronto (Kanādā), kur viņa strādā pie seriāla „Suits” uzņemšanas. Aktrise atlidojusi ar privāto lidmašīnu, kas pieder kādam no viņas draugiem.

Kā jau džentlmenis, Harijs sagaidījis Meganu lidostā, sniedzot draudzenei skūpstu un pēc tam abi kopā mērojuši ceļu uz viesnīcu.

Prominentie viesi bija apmetušies kūrortā „The Round Hill Resort”, kas celts aizvadītā gadsimta piecdesmitajos gados, īpaši piedomājot par turīgiem un slaveniem viesiem. Pie istabiņu interjera šeit piestrādājis slavenais modes mākslinieks Ralfs Lorēns. Šeit savulaik medusmēnesi pavadījis Džons Kenedijs ar sievu Žaklīnu, bet slaveno viesu vidū bijušas tādas zvaigznes kā Greisa Kellija, Freds Astērs, Klārks Geibls, Pols Makartnijs, kā arī „Potera” filmu aktrise Emma Vatsone.

Kāds no viesnīcas darbiniekiem atklājis, ka princis Harijs un Megana Mārkla bija izvēlējušies luksusa villu, kuras izmaksas sasniedz 5000 sterliņu mārciņu diennaktī. Šī esot izsmalcinātākā villa kūrortā, un tai pašā laikā visvairāk nošķirtā no citām. Tai ir pašai sava istabene, divi baseini un spēļu istaba ar bāru. Gādājot par šī pāra drošību, netālu bija izmitinājušies arī apsargi.

Jamaika un Montegobejas kūrorts Meganai nav pārāk sveša vieta. Tikai 100 kilometru no šīs vietas, viņa 2011. gadā svinēja kāzas ar savu pirmo vīru filmu producentu Trevoru Engelsonu.

Princis Harijs un Megana Mārkla nebija vienīgie slavenie viesi Toma „Skipija” Inskipa un Laras Hjūzas-Jangas kāzās. Uz svinībām bija aicināta arī Harija tante Jorkas hercogiene Sāra Fērgusone ar meitu princesi Eiženiju, kā arī olimpiskais čempions vieglatlētikā Useins Bolts.

Mācītājs Tomass (43) kāzu ceremoniju vadīja brīvā un nepiespiestā gaisotnē. Jaunajam pārim viņš lūdza atbildēt nevis ar svinīgu „Jā”, bet draudzīgu „Jā, draugs.” Ceremonijas laikā Harijs un Megana sēdēja viens otram līdzās un mācītājs atzina, ka pāris izskatījies „ļoti iemīlējies”. „Viņi sēdēja viens otram līdzās un prom devās roku rokā,” novērojis acīgais vīrs. „Nekad neaizmirsīšu viņu starojošos smaidus, viņi kopā izskatījās tik laimīgi.” Mācītāja pēdējie vārdi Harijam bijuši: „Jūs, kungs, nākamais!”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.