1dienas
19stundas
33minūtes
00sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"SuperBingo" atgriežas vecie vadītāji. Iecavnieks laimē automašīnu. FOTO
Armands Simsons (no kreisās), Liene Stepena un Viesturs Buivids “SuperBingo” 15. jubilejas raidījumā. Liene un Viesturs par šādu iespēju bija sajūsmā.
Slavenības

"SuperBingo" atgriežas vecie vadītāji. Iecavnieks laimē automašīnu. FOTO

Jauns.lv

Krāšņi, ar baloniem un svētku torti sestdien, 4. martā, Rīgas Kinostudijā VAS “Latvijas Loto” svinēja raidījuma “SuperBingo” 15. jubileju. Studijas saimniekam Armandam Simsonam svētku reizē pievienojās spēles pirmie vadītāji Liene Stepena un Viesturs Buivids.

"SuperBingo" atgriežas vecie vadītāji. Iecavnieks ...

Liene un Viesturs kā pāris studijā saimniekoja pirmos četrus gadus. Spēle nokļuva populārāko TV projektu virsotnē. Vēlāk četrus gadus Lienei līdzās bija Aigars Veldre.

Sparīgi iegriežot  Lielo laimes ratu, pie automašīnas  “Nissan Qashqai” tika Normunds Dūmiņš no Iecavas novada. Šī viņam bija pirmā dalība “SuperBingo” TV šova ierakstā, un par laimēto automašīnu ir ļoti priecīgs. Autovadītājs viņš esot, bet līdz šim braucis ar tēva “Nissan Almera”. 15 gadu laikā tā ir 247. automašīna, kas laimēta TV šovā “SuperBingo”. Apjoma ziņā otro lielāko laimestu – 3550 eiro – guva Benita Kapūna no Liepājas. Taču jo īpaši skatītāju zāle uzgavilēja, kad 2000 eiro no papildspēles  ““SuperBingo” 15 gadi” tika 80 gadus vecajai Līvijai Sprēdei no Tukuma.

TV3 spēles “SuperBingo” 15. jubilejas raidījums.

TV3 spēles "SuperBingo" 15. jubilejas raidījums

TV3 spēles “SuperBingo” 15. jubilejas raidījums.

Šo gadu laikā spēli klātienē vērojuši vairāk nekā 31 tūkstotis spēlētāju, bet Lielais laimes rats griezts 781. reizi. Svētku atmosfēru papildināja un Armandam Simsonam pievienojās paši pirmie šova vadītāji Liene Stepena un Viesturs Buivids – tieši viņi 2002. gadā sāka vadīt ļoti populāro spēli, kura kļuvusi par svētdienas rīta rituālu daudziem televīzijas skatītājiem.

Lielākais laimests – 367 395 eiro – tika saņemts 2013.gada novembrī, un tikai nedaudz mazāks – 366 138 eiro – laimēts 2015.gada oktobrī. Tāpat “SuperBingo” laikā laimētas 5 privātmājas.

Uz Lielā laimes rata automašīna šogad uzgriezta pirmo reizi. To savā īpašumā iegūst Normunds Dūmiņš.
Uz Lielā laimes rata automašīna šogad uzgriezta pirmo reizi. To savā īpašumā iegūst Normunds Dūmiņš.
Visaizkustinošākais izlozes mirklis bija, kad pie 2000 eiro tika sirmmāmiņa Līvija Sprēde.
Visaizkustinošākais izlozes mirklis bija, kad pie 2000 eiro tika sirmmāmiņa Līvija Sprēde.

“Nav daudz raidījumu, kuri spēj noturēties televīzijā 15 gadu, turklāt ar arvien pieaugošu auditoriju,” saka Viesturs Buivids,. ““SuperBingo” viennozīmīgi ir malači. Ļoti labi redzams, ka tas izveidojies par īstu šovu – daudz augstākas kvalitātes raidījumu, salīdzinot ar laiku, kad mēs sākām. Patiess prieks redzēt 10 automašīnas uz Lielā laimes rata – tas nozīmē, ka SuperBingo viss izdodas!”  Liene Stepena bija domājusi, ka atgriešanās šovā būs sarežģītāka, taču izrādījies, ka frāzes, kustības, tālruņa numuri saglabājušies atmiņā. “Es jutos kā atgriezusies starp savējiem. Lai arī spēle mainījusies, tomēr šī vide un cilvēki man aizvien ir ļoti tuvi.” Liene ir horeogrāfe un dejotāja, redzama izrādēs “Cabaret”. Tāpat viņa strādā par pasniedzēju; pati mācās par fizioterapeiti. Reizēm pārsteidzoši esot tas, ka Liene cilvēkiem vēl aizvien asociējoties ar “SuperBingo”. “Lai gan pagājuši 15 gadi, kopš sāku vadīt šovu, tomēr cilvēki mani atpazīst kā  “SuperBingo” Lieni.”

Vērojot TV šovu no ekrāna puses, Viesturs Buivids grib iedrošināt spēlētājus būt runīgākiem. “Skatoties, cik reizēm negatavi laimestiem ir spēles dalībnieki, – gribas ieteikt visiem sagatavot runu. Gluži kā Oskara ceremonijā. Jo jebkura nominācija (vai kā “SuperBingo” gadījumā - iespēja būt par auditorijas spēlētāju) jau paredz, ka pastāv iespēja, ka runa būs jāsaka. Ar uzvaru vienmēr jārēķinās. Tāpēc ar prieku vēroju tos, kuri spēj gan priecāties, gan arī pateikt kādu vārdu.”


Kasjauns.lv; latloto.lv / Foto: Uldis Valters