44 gadus vecā Džerija no "Spice Girls" jau auklē jaundzimušo. FOTO
Pastaigājoties Londonas ielās, jaunā māmiņa Džerija Halivela burtiski staro.
Slavenības
2017. gada 5. marts, 19:56

44 gadus vecā Džerija no "Spice Girls" jau auklē jaundzimušo. FOTO

Jauns.lv

Meiteņu grupas „Spice Girls” dziedātāja Džerija Halivela 44 gadu vecumā otro reizi kļuvusi par māmiņu un nesen redzēta Londonas ieklās, stumjam ratiņus ar mēnesi veco dēliņu Montagu.

Lai gan dziedātāja Džerija Halivela pēc 2015. gada maijā svinētajām kāzām ar F1 komandas vadītāju Kristianu Horneru (43) pieņēma vīra uzvārdu, radošajā darbībā viņa aizvien lieto meitas uzvārdu.

Džerijas un viņas vīra pirmais kopīgais bērns pasaulē nāca šā gada 21. janvārī. Dēlam jaunie vecāki devuši stipru vārdu, nosaucot par Montagu Džordžu Hektoru Horneru. Mājās viņi mazuli jau mīļi iesaukuši par Montiju. Kad dēliņš sasniedza divu nedēļu vecumu, Džerija savā „Instagram” blogā publiskoja pirmo sava acurauga fotogrāfiju. Melnbaltajā attēlā redzama visa jaunā ģimene – Kristians Horners mīļi apskāvis sievu un dod buču jaundzimušajam dēliņam.

„Montijam šodien paliek divas nedēļas,” fotogrāfijas parakstā vēstīja Džerija.

Ģimenē aug arī Halivelas desmit gadus vecā meita Blūbela Madonna, kura pasaulē nākusi viņas attiecībās ar scenāristu Sašu Džervasi.

Džerija Halivela intervijā izdevumam „The Times” dalījusies iespaidos par vēlīno grūtniecību un to, ka arī šādā vecumā viņa spējusi laist pasaulē bērnu dabiskā veidā, kā arī par to, cik daudz joga viņai palīdzējusi grūtākajos brīžos.

„Jūtos neticami laimīga, ka spēju dabiski ieņemt bērnu savā vecumā, 44 gados,” norāda Halivela. „Es to uztveru kā brīnumu.”

„Ticiet man, es varu gausties tāpat kā visas, taču es sev katru dienu atgādinu, ka šī ir visīstākā dāvana,” apliecina dziedātāja.

„Šajā reizē es iznēsāju diezgan smagu bērnu – to labi izjuta arī manas muskuļu saites un iegurnis,” teic Džerija un piebilst, ka viņai grūtniecības laikā ļoti palīdzējušas regulāri apmeklētas jogas nodarbības. „Šīs grūtniecības laikā es vairāk pieņēmos svarā, taču šoreiz bija lielāks bērns. Grūtniecības laikā jau nevar pateikt, vai pie svara vainīgas kūkas vai mazulis!”

Dēliņš Montijs piedzimstot svēra 3.4 kilogramus.

Džerija intervijā arī paliecinājusi, ka „fanātiski” necentīsies atbrīvoties no gaidību laikā uzkrātā liekā svara, kā arī to, ka ir „tāda pati kā vairums sieviešu”, kam patīk garšīgi paēst.

Džerija ar vīru Kristianu Horneru „Instagram” blogā parāda dēliņa pirmo fotogrāfiju. Mazais Montijs dodas pirmajā ekskursijā uz laukiem. Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram