Deniss Rodmens pošas uz Latviju!
Skandalozais basketbolists Deniss Rodmens šajās dienās apciemos Latviju, lai kā dīdžejs uzspēlētu festivāla “Augstā humora nedēļas” ballītē.
Slavenības
2014. gada 31. jūlijs, 04:20

Deniss Rodmens pošas uz Latviju!

Jauns.lv

Šodien, 31. jūlijā Jūrmalā sākas populārā Krievijas humora šova “Comedy Club” festivāls “Augstā humora nedēļa” un uz to uzaicinātas arī pasaules slavenības. Ja pērn uz šo festivālu Latvijā ieradās slavenā miljonāre, sabiedrības dāma Parisa Hiltone, tad šogad uz to pošas skandalozais basketbolists Deniss Rodmens.

Viņš 1. augustā uzkurinās “Augstās humora nedēļas” ballīti “VIPster PARTY”, kas notiks Jūrmalas restorānā “Havana Lounge Club”. Rodmens būs viens no šīs ballītes dīdžejiem, bet bez viņa vēl uzstāsies Krievijā pati populārākā repa grupa “Kasta”, kā arī DJ Krava jeb humora šova “Comedy Woman” aktrise Marija Kravčenko.

Ballīte “VIPster PARTY” būs viens no “Augstās humora nedēļas” galvenajiem notikumiem. Un ne velti – tajā uzstāsies Deniss Rodmens, kura parādīšanās jebkurā pasākumā jau vien ir sensācija, jo nekad nevar paredzēt, ko trakulīgais puisis atkal sastrādās. Pieckārtējais NBA čempions Rodmens savulaik bija viens no labākajiem cīnītājiem par atlēkušajām bumbām, turklāt pamatoti tika dēvēts par basketbola huligānu. Viņš regulāri iepinies visdažādākajos skandālos, bijušas problēmas ar likumu. Kolorītā basketbola zvaigzne filmējusies arī vairākās Holivudas filmās, taču tagad kļuvis par populāru dīdžeju - viņu uzaicina spēlēt labākajos Ibizas un Lasvegasas klubos.

Tai pašā laikā Rodmens joprojām pamanās ar saviem izgājieniem pamatīgi šokēt sabiedrību. Piemēram, šopavasar Rodmens saniknoja sabiedrību, kad Ziemeļkorejas līderim Kimam Čenunam nodziedāja “Happy Birthday”, saucot viņu par savu labāko draugu. Vēlāk gan Rodmens taisnojās, ka tad bijis pamatīgā reibumā. Tagad Rodmens viesosies Latvijā.

“Kad pirmo reizi ieraudzīju Denisu TV ekrānos, novērtēju, cik viņš ir spics vecis, cik smieklīgs un garš. Nodomāju - būtu labi, ka arī mūsu festivāls izdotos tikpat spics, smieklīgs un garš. Tāpēc uzaicināju Rodmenu, lai viņš mums šajā ziņā palīdzētu,” – tā Denisa Rodmena dalību festivālā “Comedy Club Augstā humora nedēļa Jūrmalā” nokomentējis tā producents Demiss Karabidis, piebilstot, ka pavisam iespējams, ka DJ Deniss Rodmens ne tikai uzspēlēs “VIPster PARTY” ballītē, bet arī iznāks uz Dzintaru koncertzāles skatuves.

Kasjauns/Foto: publicitātes, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva