Deniss Rodmens Jūrmalā dzer šņabi no kakliņa. Laikam tomēr nevajadzēja...FOTO
Tā Deniss Rodmens ieradās Dzintaru koncertzālē.
Slavenības
2014. gada 2. augusts, 17:20

Deniss Rodmens Jūrmalā dzer šņabi no kakliņa. Laikam tomēr nevajadzēja...FOTO

Jauns.lv

Augstās humora nedēļas, kā tiek dēvētas „Comedy Club” 11. jubilejas svinības Jūrmalā, kā pirmās dienas svarīgākais viesis tika nosaukts bijusī NBA superzvaigzne Deniss Rodmens. Viņš bija solījis nakts ballītē novadīt dīdžejsetu. Alkohols, vasaras tveice un Denisa „mīkstais” raksturs ieviesa nelielas korekcijas eksbasketbolista plānos.

Dzintaru koncertzālē augumā garais notetovētais un auskariem nosētais puisis parādījās īsi pirms pasākuma. Uz sarkano paklāju viņš ieradās vareni – cigāru zobos un sekojošu pavadītāju svītu (5 cilvēki). Uz sarkanā paklāja viņš iepozēja, demonstrējot dažādas zīmes, fotoaparātu „stobros” bakstot ar pirkstu un tamlīdzīgi izdaroties.

Un tad viens no svītas viņam iedeva pusizdzertu degvīna pudeli, kuras etiķeti grezno uzraksts „Deniss Rodmen Vodka”. Ievilcis pāris cigāra dūmu, viņš, pēkšņi, turpat uz paklāja vienā rāvienā izdzēra aptuveni 250 gramus spirtotās dziras. Viņa sejā nepakustējās ne vaibsts, vien tuvāk esošie piefiksēja – Deniss palaida nelielu atraudziņu.

Koncertzālē Deniss pasēdēja VIP viesu vietā, pabija uz skatuves, izkliedza pāris saukļus, tad reibumā pārdesmit metrus nobrauca ar „Bentley” markas auto, padalīja autogrāfus, nofotografējās ar grupu „Gipsy Kings”. Un tad devās uz netālu esošo viesnīcu, kur bija apmeties.

Viesnīcas āra restorānā viņš pāris stundas nodzēris, ieradās pludmales atpūtas centra „Havana Lounge Club”, lai izpildītu savu dīdžejsetu. Tas pārvērtās par murgu un maz līdzinājās dīdžejsetam.

Pie pults rosījās latvju dīdžejs Gustavito, skatuves priekšā dejoja divas daiļavas apakšveļā un kādus soļus izpildīt mēģināja arī Rodmens. Deniss uz skatuves „uzrāva” kādu sievieti no zāles, tad „nolaida” viņu atpakaļ. Minūtes 15 viņš papļāpāja ar Gustavito, ik pa laikam izkliedzot kādus neartikulētus saukļus, un tad turpat uz skatuves sāka dzert piegādāto „Jāgermeistaru”.

Tad vēl minūtes 20, Gustavito uzmundrinot ar vārdiem: „Dīdžej, dīdžej, es tevi redzu!” Rodmens, cienādams visus ar dziru no „jāgerīša” pudelēm, kas ik pa laikam tika nomainītas ar jaunām, blandījās pa zāli. Gustavito liktās mūzikas ritmā viņš sasveicinājās teju ar katru dejotāju, pacienāja ar alkoholu, apkampās un kopā ar interesentiem fotografējās. Šis balagāns ilga minūtes 40. Paveicis šo atrakciju, par kuru droši vien honorārā saņēma pārsimts tūkstošus eiro, Rodmens pasākumu pameta.

Pat pieredzējuši ballīšu apmeklētāji, kas redzējuši dažādus brīnumus un traku dzeršanu, atzinās: „Kas tāds pieredzēts pirmo reizi!”

DJ Dennis Rodman & DJ Vic Latino SuperMartXé Ibiza.flv

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders