Internetā noplūdinātas Kellijas Brūkas, Dženiferas Lorensas un citu slavenu sieviešu kailfotogrāfijas
Nesen internetā noplūdinātas modeles un aktrises Kellijas Brūkas un vēl 100 slavenu sieviešu kailfotogrāfijas.
Slavenības
2014. gada 1. septembris, 20:41

Internetā noplūdinātas Kellijas Brūkas, Dženiferas Lorensas un citu slavenu sieviešu kailfotogrāfijas

Jauns.lv

Svētdienas vakarā aktrises un modeles Kellija Brūkas vārds pievienojās tām 100 sabiedrībā atpazīstamajām sievietēm, kuru privātai lietošanai domātās kailfotogrāfijas nozagtas no viņu iPhone tālruņa aparātiem un nopludinātas internetā.

Kellija Brūka un viņas tautietes – modele Kara Delaviņja, TV personība Keta Dīlija un aktrise Mišela Kīgana kļuvušas par upuriem „Apple iCloud” kļūmei, kas ļāva hakeriem piekļuvi viņu tālrunī esošajai informācijai. Britu laikraksts „The Mirror” informē, ka sarakstu ar slaveno sieviešu vārdiem, kuru pikantās bildītes nu klejo internetā, publiskotas hakeru mājaslapā un saraksta autors arīdzan apgalvojot, ka tieši viņš esot atbildīgs arī par amerikāņu aktrises Dženiferas Lorensas kailfoto nopludināšanu internetā.

Britu laikrakstā teikts, ka hakeris dižojies, ka viņa rīcībā esot arī vairāki pikanti video ar Lorensu, kā arī vairāk nekā 60 „selfiju”, kuros „Oskara” balvas laureāte bildējusi sevi kailu.

„Šis ir neiedomājams privātuma pārkāpums,” norādījis Lorensas pārstāvis. „Varasiestādes ir informētas un sauks pie atbildības ikvienu, kurš publicēs Dženiferai Lorensai nozagtās fotogrāfijas.”

Noplūdināto kailfoto skandālā iesaistīto slavenību skaitā esot arī popzvaigzne Rianna, dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa, aktrises Keita Bosvorta  un Kirstena Dansta, kā arī sabiedrības dāma Kima Kardašjana.

Modele un aktrise Kellija Brūka nesen pati atklājusi sabiedrībai savu privāto dzīvi. Sadarbībā ar lielāko britu tabloīdu „The Sun”, turpinājumos tiek publicēti stāsti no Brūkas jaunās biogrāfiskās grāmatas „Close Up’, kurā modele atklāti stāsta par savu privāto dzīvi un dalās piedzīvotajos priekos un bēdās.

Kellija atklāj, ka iesitusi diviem saviem bijušajiem draugiem. Denijs Sipriani piedzīvojis dusmu izvirdumu pēc tam, kad Brūka pieķērusi puisi dodam savu tālruņa numuru striptīza dejotājai no Lasvegasas. Savukārt spraiga sižeta filmu zvaigznei Džeisonam Stethemam nācies trūkties, kad Kellija pieķērusi viņu flirtējam ar Holivudas aktrisi Gvinetu Paltrovu. Tas esot noticis 2000. gadā, popzvaigznes Madonnas un režisora Gaja Ričija kāzās.

Kopā ar bijušo saderināto – regbija zvaigzni Tomu Evansu viņa piedzīvojusi divus spontānos abortus. Pirmo mazuli viņa zaudējusi 2011. gada aprīlī, esot sestajā grūtniecības mēnesī. Bet nākamo smago triecienu piedzīvojusi jau tā paša gada decembrī, kad spontānais aborts piemeklējis aktrisi jau pirmajās grūtniecības nedēļās.


Šobrīd Kellija sirdsmieru un mīlestību radusi kopā ar bijušo militāristu, TV personību, aktieri un fitnesa modeli Deividu Makintošu.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press