Zināms, kāda būs prinča Harija 30. dzimšanas dienas ballīte
Princis Harijs un Pipa Midltone prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas kāzās 2011. gada aprīlī.
Slavenības
2014. gada 5. septembris, 04:43

Zināms, kāda būs prinča Harija 30. dzimšanas dienas ballīte

Jauns.lv

15. septembrī princis Harijs atzīmēs savu 30. dzimšanas dienu. Droši ziņu avoti vēsta, ka svinības palīdzēšot organizēt brāļasievas māsa – ballīšu organizatore Pipa Midltone.

Lai gan hercogienes Ketrīnas māsas Pipas Midltones ballīšu plānošanas grāmata „Celebrate” bargi nokritizēta un pat izsmieta, zināms, ka prinča Harija radiniece palīdzēs viņam organizēt apaļās dzimšanas dienas svinības. Pipa ballīti plānošot kopā ar Harija draugu, par „galma ākstu” dēvēto Gaju Pelliju. Tusiņš notikšot Kensingtonas pils 22 istabu apartamentos, kur šobrīd mitinās princis Viljams ar sievu Kembridžas hercogieni Ketrīnu un dēlu princi Džordžu.

Lai gan 30. dzimšanas dienā princis Harijs mantos 10 miljonus sterliņu mārciņu, ko atstājusi 1997. gadā traģiski bojā gājusī viņa māte princese Diāna, ballīte solās būt samērā vienkārša, bez milzu tēriņiem.

Uz svinīgajām vakariņām aicināti 30 princim tuvākie draugi. Maltīte notiks sestdienā, kas ir divas dienas pirms Harija īstā dzimšanas dienas datuma.

Pēc vakariņām vairāk viesu pulcēsies Kensingtonas pils plašajos apartamentos uz dejām. Kāda no pils zālēm šajā vakarā pārtapšot par naktsklubu. Tā būšot mākslas istaba, kurā savulaik dzīvojusi Harija tante princese Margarēta [Harija vecmāmiņas, karalienes Elizabetes II māsa].

Šī telpa nu izremontēta un atjaunota, darbā ieguldot 4 miljonus sterliņu mārciņu no nodokļu maksātāju naudas. Aizvadītajā gadā iztērēti 3 miljoni sterliņu mārciņu remontējot prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas jauno virtuvi un vairākas vannasistabas.

Nav šaubu, ka plānojot ballīti, Pipa izmantos ieteikumus, ko iekļāva savā 2012. gadā iznākušajā grāmatā. To skaitā ir šādi: „neaizmirstiet dāvanu maisiņus”, „ledus labi iederas pie dzērieniem”, „glīti iesaiņota dāvana parādīs, ka esat piedomājuši pie tās – neaizmirstiet noņemt cenas zīmi...”.

Harijs nevarēs atļauties jestru ballīti līdz pat rītam, – jau nākamajā dienā viņam jāpilda pienākums un jāpiedalās „Invictus Games” pasākumā Olimpiskajā parkā. Tajā dalību ņem 400 sporta entuziasti no militārajām aprindām. Šīs spēles līdzinās paraolimpiskajām, jo tajās piedalās dienesta laikā ievainotie vīrieši un sievietes.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press