Vēl trakulīgāk un vēl seksīgāk. "Cabaret" izrāde "La Luna" ir klāt! FOTO
Krāšņajā “Cabaret La Luna” izrādē atkal priecēs Žustīne jeb dziedātāja Aija Vītoliņa un izrādes konferansjē Jānis Skutelis.
Slavenības
2014. gada 24. septembris, 16:00

Vēl trakulīgāk un vēl seksīgāk. "Cabaret" izrāde "La Luna" ir klāt! FOTO

Jauns.lv

“Tā būs emocionālāka un enerģiskāka, nekā iepriekšējās “Cabaret” izrādes. Kā jau pilnmēnesī. Bet pilnmēnesī notiek trakas lietas. Mēness gaismā viss top skaistāks. Tā vien prasās pieskāriena, glāsta...,” portālam kasjauns.lv saka jaunā koncertiestudējuma režisors Viktors Runtulis.

23. septembra pēcpusdienā TV kanāla “Rīga TV24 telpās “Cabaret” veidotāji prezentēja savu jauno koncertiestudējumu “La Luna”, kā pirmizrāde notiks 12. decembrī koncertzālē “Palladium”. Proti, jau desmit gadus projekta “Cabaret” autori – producentu apvienība “Virus Art” - skatītājiem piedāvā krāšņu koncertiestudējumu, pārsteidzot ar ko nebijušu un jaunu. Arī šis gads nav izņēmums.

Kabarē tradīcijās balstīta izrāde - koncertiestudējums “La Luna” – kā jau vēsta tās nosaukums, ir saistīta ar pilnmēnesi. Kāpēc cilvēki nedaudz baidās no pilnmēness? Varbūt tāpēc, ka šajā laikā pastiprinās zemapziņa, emocionalitāte un rodas neapzinātas bailes zaudēt saprātu? Vai tāpēc, ka cilvēki šajā laikā jūtas kā sakustināti, kad visas atmiņu nogulsnes uzpeld virspusē?

Tāpēc “La Luna” komanda savā darbā vēlas parādīt to, ka pilnmēnesim nav tikai šī – tumšā seja -, bet tas ir laiks, piepildīts ar maģisku un noslēpumainu noskaņu. Tas ir vislabvēlīgākais laiks, kad atraisīt seksuālo enerģiju, nodoties mīlas priekiem, un laiks, kad sekot savai iedvesmai, atvērt jauno ideju krātuves. Tas ir laiks, kad spēcīgo vibrāciju ietekmē paaugstinās dzīvības procesi un mums ir iespēja gūt papildus enerģiju, dzīvības spēku uzplaukumu – vēsta “Cabaret” autori.

Pie jaunā projekta strādā ap 50 cilvēku liela mākslinieciskā un tehniskā personāla komanda, kas visi kopā veido notikumu, kurš gaida savu iznācienu decembrī. Izrādē piedalīsies jau iepazītie “Cabaret” varoņi, kā arī jaunas zvaigznes. Kā vienmēr uzstāsies Aija Vītoliņa (izrādē Žustīne) un Elza Rozentāle Natha (Elza), bet dziedātāja no Igaunijas Erkki Otsmana un Dona vietā šoreiz “Cabaret” priecēs Latvijā atgriezušais roka meistars Jānis Bukums (Džonī Bī) un Ralfs Eilands (Rafaēls). Būs arī kāds viesis no ārzemēm – iluzionists no Francijas Jyoti. Koncertiestudējumu vadīs stāvizrāžu meistars Jānis Skutelis. Kā jau iepriekšējos gados.

“Cabaret La Luna” radošā komanda

Režisors – Viktors Runtulis

Producente – Sanita Runtule

Tērpu māksliniece – Inese Ozola

Scenogrāfs – Kristaps Skulte

Muzikālais vadītājs – Mārcis Auziņš

Elektroniskās mūzikas aranžētājs – Matīss Runtulis

Horeogrāfi – Dmitrijs Gaitjukevičs, Ilze Zīriņa, Elīna Lutce, Avikk Parkour, Olga Žitluhina

Stiliste – Mairita Lamberte

Izrādes vadītājs – Jānis Skutelis

Solisti – Aija Vītoliņa (izrādē Žustīne), Elza (izrādē Elza), Jānis Bukums (Džonī Bī), Ralfs Eilands (Rafaēls);

Izrādes orķestris – Mārcis Auziņš (ģitāra), Kristaps Vanadziņš (taustiņi), Toms Poišs (bass), Rudolfs Dankfelds (sitamie instrumenti), Māris Jēkabsons (saksofons), Normunds Katajs Paeglis (trompete), Artis Greckis (trombons), Matīss Runtulis (DJ )

Dejotāji – Madara Makovska, Olga Spridzāne, Elīna Lutce, Ieva Ozoliņa, Vita Bekmane, Jūlija Kobceva, Simona Borovika, Dmitrijs Gaitjukevičs, Gints Dancītis, Avikk Parkour, Andrejs Filipovs

Iluzionists – Jyoti (Francija)

Cirkus akrobāti – Jeļena Vasiljeva un Sergejs Polupans

Aktieri – Līga Sipjagina, Gatis Cīrulis, Mārtiņš Kozlovskis, Jānis Kreklis, Andris Apinis, Dzintars Krūmiņš

Par ēdieniem un dzērieniem šī gada “Cabaret” vakaros gadās restorāns “Vairāk Saules” šefpavāra Endija Bērziņa vadībā.

Žustīne jeb Aija Vītoliņa “Cabaret Palladium” izrādē

Iluzionists Jyoti

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders