Linda Leen pārdzīvojumi "Supernovā", Rakovskas "moku tērps", eksprezidentes attiecības un citi šīs nedēļas spilgtākie FOTO
Slavenības
2017. gada 24. februāris, 13:11

Linda Leen pārdzīvojumi "Supernovā", Rakovskas "moku tērps", eksprezidentes attiecības un citi šīs nedēļas spilgtākie FOTO

Jauns.lv

Šī nedēļa bija spilgtu notikumu bagāta un piedāvājam atskatu uz interesantākajām nedēļas fotogalerijām – Lindas Leen pārdzīvojumiem “Supernovā”, Baibas Sipenieces-Gavares tērpiem, Bekhemu ģimenes stilu un citām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā Linda Leen pārdzīvoja neiekļūšanu “Supernova 2017”

Par vienu no konkursa “Supernova 2017” favorītēm tika uzskatīta dziedātāja Linda Leen, kura ar dziesmu “Who Is In Charge” cerēja Eirovīzijā pārstāvēt Latviju. Taču pieredzējusī skatuves māksliniece neiekļuva pat Eirovīzijas nacionālās atlases finālā. Un viņas reakcija bija pavisam cilvēcīga.

Baibu Indriksoni 85 gadu jubilejā sirsnīgi sveic uz teātra skatuves

Aizkustinoši un sirsnīgi 22. februāra vakarā noslēdzās Latvijas Nacionālā teātra izrāde “Pērs Gints”. Tajā spēlē arī tautā iemīļotā aktrise Baiba Indriksone, todien palika 85 gadi, un jubilāri sumināja gan skatītāji, gan teātra kolēģi, apsveicot viņu turpat uz skatuves.

Jubilāres Baibas Sipenieces – Gavares 47 spilgti tēli

2017. gada 21. februārī dzimšanas dienu svinēja TV un radio raidījumu vadītāja, pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, kurai palika 47 gadi. Kasjauns.lv piedāvāja ieskatu Baibas Sipenieces-Gavares radošajā dzīvē, novērtējot viņas garderobi, kādu Baiba izvēlas, vadot pasākumus un TV raidījumus!

Pēc albuma prezentācijas Ievu Sutugovu apber ar ziediem

21. februāra vakarā mūzikas namā „Daile” dziedātāja un TV3 šova „Izklausies redzēts” otrās sezonas zvaigzne Ieva Sutugova prezentēja savu debijas albumu „Stāsti”. Ievas sniegumu skatītāji novērtēja ar skaļām ovācijām, aplausu vētru un pēc koncerta dāvāja ziedu klēpjus.

Kā vīrs lutina Vairu Vīķi-Freibergu. Attiecības eksprezidentes laulībā

Bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga (79) ar vīru Imantu Freibergu (82) žurnālam “Kas Jauns” atklāj personīgās atziņas par saticību un mīlestību, kā arī izstāsta savas 56 gadus ilgās laulības dzīves kuriozus. Bet portāls kasjauns.lv publicēja šī pāra sirsnīgākos foto.

Vai šī savdabīgā tērpa dēļ Agnese Rakovska arī Eirovīzijā netiks uz tualeti?

Viena no galvenajām pretendentēm uz uzvaru konkursā “Supernova 2017” un līdz ar to uz dalību Eirovīzijā ir grupa “Triānas parks,” kas iepriekšējās atlases kārtās izcēlās arī ar krāšņu šovu. Īpašu uzmanību skatītāji pievērsa solistes Agneses Rakovskas tērpam, kurā, kā viņa atzinās, izcietusi lielas neērtības.

Bekhemu meitai somiņa par 2115 eiro, dēliem mēteļi par 646 eiro katram

Bijušais futbolists Deivids Bekhems ar bērniem vienmēr apmeklē sievas, dizaineres Viktorijas Bekhemas modes skates. Nesen draudzīgā ģimene devusies uz Ņujorkas modes nedēļu, lai vērotu Viktorijas jaunākās kolekcijas skati. Visi Bekhemi bija ģērbušies kā no jaunākā modes žurnāla lappusēm. Modes pētnieki aprēķinājuši, ka visu četru Bekhemu bērnu apģērbu izmaksas šajā vakarā sasniegušas 4300 sterliņu mārciņu (5056 eiro) atzīmi.

No hercogienes Ketrīnas špiko citu karaļnamu dāmas

Hercogiene Ketrīna pirmoreiz modes nama „Dolce & Gabbana” mežģīņu kleitu izvēlējās pirms gada. Tagad viņai seko arī citu karaļnamu dāmas, izvēloties tieši šī zīmola mežģīņu kleitas.

Kasjauns.lv/Foto: Lauris Vīksne, Alise Šulca/Picture Agency, VIDA PRESS, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva, Nauris Garkalklis, Mārtiņš Ziders