Divām slavenībām vienādas kleitas par 900 dolāriem. Un tā divas reizes
Dziedātāja Teilore Svifta un aktiera Džordža Klūnija līgava, advokāte Amala Alamuddina izvēlējušās modes nama „Oscar de la Renta” vasaras kleitu, kas maksā 890 dolāru. Turklāt šī nebija pirmā reize, kad abas redzētas vienādās kleitās...
Slavenības
2014. gada 28. septembrī, 04:51

Divām slavenībām vienādas kleitas par 900 dolāriem. Un tā divas reizes

Jauns.lv

Viena no viņām ir neskaitāmām godalgām apbalvota popzvaigzne, otra – respektabla advokāte un cilvēktiesību aizstāve. Lai gan katra no šīm dāmām mīt citā pasaules malā, abām, ka izrādās, viņām ir līdzīga stila izjūta.

Divām slavenībām vienādas kleitas par 900 dolāriem...

24 gadus vecā dziedātāja Teilore Svifta un 36 gadus vecā advokāte un aktiera Džordža Klūnija līgava Amala Alamuddina abas bija izvēlējušās modes nama „Oscar de la Renta” vasaras kleitu, kas maksā 890 dolāru. Abas daiļās dāmas tajā izskatījās lieliski un meitenīgi.

Teilore šajā kleitā redzēta šā gada jūnijā Ņujorkā. Dziedātāja, kas vienmēr rūpīgi pārdomā savu garderobi – tērpam bija pieskaņojusi smaragdzaļas laiviņas ar spicajiem purngaliem. Gaišos matus mūziķe bija iztaisnojusi un atstājusi vaļējus, bet lūpas krāsojusi sev mīļajā piesātinātajā tonī.

Savukārt Amala, kura šajā „Oscar de la Renta” kleitā redzēta Florencē septembra sākumā, tērpam bija pieskaņojusi saules dzeltenas spicpurnu laiviņas un baltu „Ferragamo” somu ar bārkstīm. Alamuddinas acis sedza lielas „kaķacu” formas saulesbrilles, bet tumši brūnos matus Klūnija līgava bija veidojusi vijīgās cirtās. Britu-libāniešu skaistule izvēlējusies dabisku sejas dekoratīvo kosmētiku un lūpas krāsojusi ar maigi rozā lūpu spīdumu. Viņas kaklu rotāja smalka zelta ķēdīte ar sirsniņas formas kulonu.

Viena reize var būt sakritība, bet divas?

...Acīmredzams, ka abas sievietes ir sajūsmā par „Oscar de la Renta” skaistajām kleitām.
...Acīmredzams, ka abas sievietes ir sajūsmā par „Oscar de la Renta” skaistajām kleitām.

Šī nebija pirmā reize, kad amerikāņu dziesminiece Teilore Svifta un advokāte Amala Alamuddina izvēlējušās vienādas „Oscar de la Renta” kleitas. Iepriekšējā reizē abas sievietes bija noskatījušās tērpus ar dzeltenu ziedu apdruku. Daži jau joko, ka Teilorei un Amalai vajadzētu apmainīties tālruņa numuriem un sazvanīties pirms viņas no rīta dodas ārā savās ikdienas gaitās.

Teilore dzeltenajā tērpā redzēta jūnijā, bet Amala – augustā.

Acīmredzams, ka abas sievietes ir sajūsmā par „Oscar de la Renta” skaistajām kleitām.

24 gadus vecā dziedātāja Teilore Svifta un 36 gadus vecā advokāte Amala Alamuddina izvēlējušās modes nama „Oscar de la Renta” vasaras kleitu, kas maksā 890 dolāru.

Teilorei Sviftai un Amalai Alamuddinai vienādas kleitas par 900 dolāriem

24 gadus vecā dziedātāja Teilore Svifta un 36 gadus vecā advokāte Amala Alamuddina izvēlējušās modes nama „Oscar de la Renta” ...

Amerikāņu dziesminiece Teilore Svifta un advokāte Amala Alamuddina izvēlējušās vienādas „Oscar de la Renta” kleitas.

Viena reize var būt sakritība, bet divas? Teilore Svifta un Amala Alamuddina vienādās kleitās

Amerikāņu dziesminiece Teilore Svifta un advokāte Amala Alamuddina izvēlējušās vienādas „Oscar de la Renta” kleitas.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press