Beidzot uzzinām, kā precējās mūžīgais vecpuisis Klūnijs. Kas bija līgavas kleitas dizainers? FOTO
Amala Alamuddina kāzu dienai bija izvēlējusies modes nama „Oscar de la Renta” līgavas kleitu, kas izšūta briljantiem līdzīgiem kristāliņiem un pērlītēm.
Slavenības
2014. gada 30. septembris, 14:13

Beidzot uzzinām, kā precējās mūžīgais vecpuisis Klūnijs. Kas bija līgavas kleitas dizainers? FOTO

Jauns.lv

Džordžs Klūnijs (53) un Amala Alamuddina (36) apprecējās Venēcijā aizvadītajā sestdienā. Nav pagājusi pat nedēļa pēc kāzām, bet glancēto žurnālu rīcībā jau nonākušas ekskluzīvas jaunā pāra kāzu pirmās fotogrāfijas.

Pāris dienu pirms kāzām klīda runas, ka līgava visticamāk savā lielajā dienā tērpsies „Alexander McQueen” darinātā kleitā, un visticamāk tās autore būs Sāra Bērtone, kura darināja hercogienes Ketrīnas līgavas kleitu. Taču šīs baumas nav apstiprinājušās. Amala kāzu dienā bija tērpusies sava iecienītā modes nama „Oscar de la Renta” mežģīņu kleitā ar atsegtiem pleciem. Amalas tērps, kas darināts no franču mežģīnēm, bija izšūts ar briljantiem līdzīgiem kristāliņiem un pērlēm.

Džordžs Klūnijs bija uzticīgs iecienītajam zīmolam, kā tika prognozēts un tenkots iepriekš. Viņš bija ģērbies melnā smokingā, ko darinājis modes nams „Giorgio Armani”.

Slavenību žurnāli „Hello!” un „People” jau tikuši pie pirmajām kāzu fotogrāfijām, un viņiem tikušas arī ekskluzīvas tiesības atspoguļot kāzu norisi: gan parādīt kāzu torti, gan daudzos slavenos kāzu viesus un citus ar kāzu norisi saistītus noslēpumus.

Pāris viens otram jāvārdu teica, klātesot aptuveni 100 radiniekiem un slavenajiem draugiem. Viņu vidū bija aktieris Mets Deimons ar sievu Lusianu, supermodele Sindija Krauforde ar vīru – bijušo modeli, uzņēmēju un Klūnija labāko draugu Rande Gerberu, aktieru pāris Emīlija Blanta un Džons Krasinskis, modes žurnāla „Vogue” redaktore Anna Vintūra, kā arī aktieris Bils Marijs.

Pēc 30 minūšu garās ceremonijas atskanēja sirsnīgi viesu aplausi, kad Klūnijs un Alamuddina tika pasludināti par vīru un sievu. Kāzās skanēja Irvinga Berlina dziesma „Always”, pie kuras savās kāzās dejojuši Džordža Klūnija vecāki Niks un Nina. Savai pirmajai dejai jaunais pāris izvēlējies Koula Portera dziesmu „Why Shouldn’t I”?”

„Džordžs un Amala šajā dienā izstaroja mīlestību,” žurnāla „People” reportierim pastāstījusi līgavas māte, žurnāliste Bārija Alamuddina. Savukārt līgavaiņa tēvs Niks Klūnijs kāzās teicis sirsnīgu runu par savu dēlu pārliecināto vecpuisi un viņa jauno līgaviņu: „Džordžs un Amala parāda mums... ticību, ka šajā vietā un brīdī, mīlestība ir atkal dzīva.”

Pēc kāzām Amalas tēvs izteicis cerību, ka jau tuvākajā nākotnē meita ar znotu sagādās viņam mazbērniņu.

Džordžs Klūnijs norādījis, ka viņiem jau no laika gala bijis zināms, ka par kāzu vietu izraudzīsies Itāliju, jo tieši šeit pāris pirms gada iepazinās.

Žurnāls „People” informē, ka jaunais pāris viesiem dāvanās bija sarūpējis iPod ierīces

ar mūzikas izlasi, ko paši personīgi atlasījuši un sastādījuši.

Pirmdien, kad vairums viesu jau bija devušies prom, Džordžs un Amala reģistrēja laulību 10 minūšu ilgā civilā ceremonijā Venēcijā. Tā pārim izmaksājusi 600 eiro.

Četru dienu ilgajām kāzām jaunā sieva bija izvēlējusies četru pasaulē atzītu dizaineru tērpus. Jau precētas sievas statusā Venēcijas apmeklētāji un paparaci redzēja viņu tērpušos modes namu „Dolce & Gabbana”, „Giambattista Valli”, „Stella McCartney” un „Alexander McQueen” darinājumos.

„Ir laba sajūta būt precētam,” atzinis vēl nesen par mūžīgo vecpuisi dēvētais Džordžs Klūnijs.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press