Līdzības nekādas, bet vajātāja filmas "Transformeri" zvaigzni uzskata par Einšteinu
Vajātāja aktieri Šaiju Labafu uzrunājusi par Albertu Einšteinu un apgalvojusi, ka viņiem „lemts būt kopā”.
Slavenības
2014. gada 5. oktobris, 15:58

Līdzības nekādas, bet vajātāja filmas "Transformeri" zvaigzni uzskata par Einšteinu

Jauns.lv

Kāda sieviete neatlaidīgi vajājusi filmas „Transformeri” aktieri Šaiju Labafu (28), uzskatot, ka viņš ir... Alberts Einšteins. Nu vajātājai piespriests sods.

„Stalkerei” Gracielai Nālai Losandželosas tiesa piespriedusi nākamos trīs gadus turēties 100 jardu (91.4 m) attālumā no aktiera Šaijas Labafa, kā arī aizliegusi ar viņu sazināties elektroniski.

31 gadu veco sievieti policija aizturēja un arestēja šā gada augustā, kad viņa pieķerta okšķerējam pie Šaijas mājas Losandželosā. Policijas dokumentos teikts, ka sieviete aktieri uzrunājusi par „Albertu Einšteinu” un tikšanās brīdī ar varas pārstāvjiem apgalvojusi, ka „viņiem esot lemts būt kopā”.

Šaija Labafs negaidīto viešņu sastapis uz savas mājas piebraucamā ceļa ēdam arbūzu. Kad viņš palūdza svešiniecei doties prom, viņa sākusi kliegt: „Es uzlaidīšu gaisā tavu māju! Es uzspridzināšu visu pasauli! Tu esi Alberts Einšteins un mēs saderam kopā.”

Baumo, ka sieviete jau agrāk snaikstījusies gar aktiera mājām ar bērnu uz rokas un apgalvojusi, ka viņa un Šaija bijuši labākie draugi iepriekšējā dzīvē. Sieviete kopumā aktiera īpašumā manīta trīs reizes un Labafam palicis „bail par savu drošību”.

Šaijas zvans policijai par viņa īpašumā esošo vajātāju atreferēts plašākai sabiedrībai aizvadītajā mēnesī. Esot pie tālruņa aparāta, Labafs centies saglabāt mieru un runājis rāmi un nosvērti, neizrādot bailes. Aktieris paskaidrojis, ka šī sieviete viņu vajājot jau divas nedēļas. Sarunas laikā dzirdami arī vārdi „neaiztiec mani”, ko viņš veltījis svešiniecei, pirms turpinājis sarunu ar policiju.

Sieviete arestēta un viņai piespriests 45 dienu ilgs cietumsods, taču vajātāja atbrīvota jau pēc 4 dienām. Tagad viņai noteikts strikts tuvošanās liegums aktierim turpmākos trīs gadus.

Arī pašam Labafam šobrīd ir nepatikšanas ar likumu. Jūnijā viņš vainots Brodvejas izrādes „Cabaret” pārtraukšanā. Alkohola reibumā esošais aktieris smēķējis teātra telpās un uzvedies „skaļi un traucējoši” visu pirmā cēliena laiku. Kādā brīdī viņš pat piecēlies kājās un sācis izrādes laikā kliegt uz aktieriem, kas bija uz skatuves. Par radušos situāciju informēti likuma pārstāvji un viņi Labafu arestējuši turpat teātrī. Vēlāk Labafs manīts saslēgts roku dzelžos raudam pie teātra izejas.

Ja aktieris turpinās ārstēties no alkohola atkarības nākamos trīs mēnešus un vēl sešu mēnešu garumā neizdarīs jaunus pārkāpumus, šo lietu slēgs.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press